Lyset vender sakte tilbake

i hverdagen

28 Kommentarer på Lyset vender sakte tilbake

 1. Malin
  13:37, 26 jan 2016

  Kära Ine, jag känner så igen mig i det du skriver. Men jag blir glad över att du är så klok och verkar lyssna på vad du behöver just nu, som Gilmore Girls till frukost (har precis ätit lunch framför dito) och att det är helt ok att somna i soffan på kvällen. Du vet själv vad som är bäst för dig! Stor kram till dig!

  Svar
  • Ine
   20:39, 03 feb 2016

   Takk gode Malin! Gilmore girls altså, beste serien! Så forresten for et par dager siden at Lauren Graham la ut bilde der hun bekreftet offisielt at de snart skal begynne å filme nye episoder. Hurra! <3

   Svar
 2. marire
  18:45, 26 jan 2016

  Hei! Så hyggelig at du er her igjen! Jeg har også det det triste sløret over livet i januar. Men, som du sier, det blir stadig lysere! Og om en kan gjøre ting for å bli glad så hjelper det også. Jeg heier på deg! <3

  Svar
  • Ine
   20:38, 03 feb 2016

   Takk for fine ord, Marire <3 Håper du også kan finne fine ting å fylle de litt mørke dagene med.

   Svar
 3. lille_maria
  20:11, 26 jan 2016

  Hei Ine! Jeg har det akkurat slik som deg om vinteren. Januar spesielt, synes jeg er en tung måned. Februar går fortere, og så kommer mars, den første vårmåneden! Plutselig er lyset der igjen. <3

  Svar
  • Ine
   20:37, 03 feb 2016

   Ja, det er fint å tenke på <3 I mellomtida får vi lyse opp med masse tulipaner!

   Svar
 4. Hanne
  20:24, 26 jan 2016

  Godt å se at du er «tilbake», har savnet fine innlegg fra deg her, uten å høres ut som en stalker. Håper lengre dager og tanken på vår gjør deg godt. :-)

  Svar
  • Ine
   20:37, 03 feb 2016

   Så utrolig koselig å høre, Hanne! Håper du og den lille har det bra :)

   Svar
 5. Elise
  22:51, 26 jan 2016

  Hei hei igjen, Ine! Godt nyttår til deg!
  Jeg har vært flink og gått til behandling for armen min nå etter jul. Det har faktisk hjulpet bra også, så nå prøver jeg å være tålmodig med både meg selv og hus- og strikkeprosjekter, så blir jeg nok helt bra igjen om kun kort tid! Koser meg med TV-serier (Krig og Fred er såå fin!!) og leser 1800-tallsromaner igjen, min favorittsjanger (hvis det går an å kalle dem det?). Også er jeg jo på jobb, prøver og feiler som engelsklærer på videregående. Noen dager gjør jeg ting jeg ikke kan, eller tror jeg ikke kan, også kunne jeg dem visst likevel! Det er litt godt for en kontroll- og planleggingsfreak som meg, å se at jeg kan klare ting uten å ha forberedt meg i timevis/dagevis først.
  Dette ble en lang kommentar – håper du koser deg de siste dagene i januar. Snart er det februar, og da er jo nesten våren her! Man kan i allefall kjøpe perleblomster og påskeliljer og gjøre kjøkkenbordet vårlig og fint :)

  God klem fra Elise

  Svar
  • Ine
   20:37, 03 feb 2016

   Det er så fint å høre at armen din er bedre! Så at du hadde fått strikket et nydelig pannebånd, så deilig å få laget noe igjen! Jeg koser meg også med Krig og fred – elsker sånne serier! Og så fint å høre at du opplever mestring som lærer. Jeg er spent på å prøve meg selv når jeg til slutt får ferdig graden min :) Takk for veldig koselig kommentar, Elise! Klem

   Svar
 6. Karen
  08:08, 27 jan 2016

  Kjenner meg så igjen, og ser av kommentarene at vi er flere. Det synes jeg er fint å vite når jeg sliter med å komme meg opp om morgenen eller detter ned i sofaen etter jobb. Også fint å vite; at det er helt uunngåelig at det går mot lysere tider og lengre dager :)

  Svar
  • Ine
   20:35, 03 feb 2016

   Enig, det er på en måte litt trøst i at man ikke er den eneste. Merker allerede at det blir lysere ute! Og sola vi har hatt i Oslo de siste dagene gjør også godt :)

   Svar
 7. Gitte
  08:34, 27 jan 2016

  Har det akkurat sånn med blogging – når det har gått litt tid, føler jeg at jeg må kompensere for den tapte tiden ved å skrive et fantastisk innlegg, og da blir lista liggende så høyt.

  Jeg har konkurrert i Paris, sett spesialvisning av The Hateful Eight, vært i Østerrike på treningsleir – OG jeg har forlovet meg! ♥

  Svar
  • Ine
   20:34, 03 feb 2016

   Haha, ikke sant? Det beste er jo bare å skrive noe, så kommer man kanskje i gang igjen :) Å, så mye fint du har gjort, da! Gratulerer med forlovelse, så stas! Det er koselig å gifte seg!

   Svar
 8. Sandra
  10:34, 27 jan 2016

  Låter fint att försöka göra sånt som får en på extra bra humör den här sega tiden innan våren är här. Som jag längtar

  Svar
  • Ine
   20:33, 03 feb 2016

   Jeg lengter også! <3

   Svar
 9. Josefine
  10:53, 27 jan 2016

  Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver, Ine. Januar føles ofte litt tom etter at jula er ryddet bort. Men jeg har hatt stor glede av all snøen vi har hatt i Oslo, det blir så mye lysere med en gang og alle minusgradene minner meg om vinterne hjemme. Så jeg syns det er litt trist at det har blitt mildt igjen nå. Håper det blir kaldt igjen snart!

  Svar
  • Ine
   20:33, 03 feb 2016

   Enig, det har vært så fint med snø og mange minusgrader! Ståle synes jeg er veldig rar som liker at det er femten kuldegrader, hihi. Håper det går bra med deg og skrivinga, forresten!

   Svar
 10. Synne
  17:05, 27 jan 2016

  Januar måned føles alltid litt ekstra lang, synes jeg! Mørke morgener og tidlige kvelder hjelper jo ikke akkurat på energinivået, men det er så deilig å få litt mer lys hver eneste dag. Våren føles gjerne langt unna (selv om den jo allerede har kommet hit til London!), så det lov til å kose seg litt ekstra, særlig hvis man er litt nedfor. Jeg savner deg, og jeg vet at vi ville funnet på hyggelige ting sammen hvis jeg hadde vært i Oslo! Vi har det til gode! <3

  Svar
  • Ine
   20:32, 03 feb 2016

   Jeg savner deg også, og gleder meg til å se deg igjen! Og til våren, som vi får sniktitte på inne hos deg <3

   Svar
 11. Tine
  18:21, 28 jan 2016

  <3

  Svar
  • Ine
   20:31, 03 feb 2016

   <3!

   Svar
 12. Hilde
  14:54, 29 jan 2016

  Tusen takk for den fine teksten og for inspirasjon til å ha tålmodighet med seg selv. Ønsker deg en koselig helg! :)

  Svar
  • Ine
   20:31, 03 feb 2016

   Takk for hyggelige ord! <3

   Svar
 13. Guro
  13:51, 05 feb 2016

  Det var fint å snuble over dette innlegget i dag! Eg er glad for at du held fram med å skrive!

  Svar
 14. Katrine
  18:45, 06 feb 2016

  Fint å se deg her igjen, Ine! :) og godt å høre at du syns akt virker lysere. Du er så fin og ekte, syns jeg.
  Håper dere har ei fin helg!

  Svar
 15. Elena
  11:43, 16 feb 2016

  Snart vår og lysere tider <3

  Svar
  • Ine
   21:39, 17 feb 2016

   Ja, heldigvis <3

   Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *