Kjøttfri mandag: Pasta med aubergine, tomat og parmesan

i vegetarmat

0 Kommentarer på Kjøttfri mandag: Pasta med aubergine, tomat og parmesan

  1. Synne
    11:32, 02 mai 2011

    Det var en usedvanlig fin aubergine du hadde funnet! Nam!

    Svar
    • koffeine
      12:49, 02 mai 2011

      Ja, den var virkelig usedvanlig fin. Aubergine er kanskje den vakreste grønnsaken av alle, jeg elsker fargen!

      Svar
  2. Maren
    22:58, 02 mai 2011

    Nam! Jeg har laget pastaretten din med squash to ganger faktisk, så må jo nesten prøve denne og, hihi :)

    Svar
  3. Katrine
    20:16, 09 mai 2011

    Åh, dette må jeg prøve! Aubergine og pasta er så fantastisk godt sammen

    Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*






Kommentar *