Kjøttfri mandag på tirsdag: Pitapizza

i vegetarmat

0 Kommentarer på Kjøttfri mandag på tirsdag: Pitapizza

  1. tinekatrine
    18:13, 22 feb 2011

    OG skal tenke på gøteborg forslaget, har hørt det går buss dit også, og det er vell enda billigere! :)

    den maten så goood ut. savner ost av og til. dere får btw veldig lov til å invitere meg på middag, heehee

    Svar
    • koffeine
      18:53, 22 feb 2011

      Skjønner godt at du savner ost, det hadde jeg gjort også. Det er den ikke-veganske matvaren jeg hadde slitt mest med å kutte ut, tror jeg. Men man kan jo lage pitapizza uten ost, da. Med pesto kanskje. Eller veganost. :)

      Svar
      • tinekatrine
        19:33, 22 feb 2011

        mhm, spiser mye pizza, med cherry tomater! og savner egentlig aldri osten, går fint så lenge man har vegansk rømme/lage en dressing å putte på. det virker som om ost er det de fleste sliter mest med å slutte med. long live cheese!

        Svar
  2. Heidi
    19:28, 22 feb 2011

    Jeg får så vondt i hjertet når folk spiser pizza med grov bunn. Men den så god ut da ;)

    Svar
    • koffeine
      19:57, 22 feb 2011

      Hehe, jeg synes det går greit på pitapizza. Men når jeg lager ordentlig pizza – som jeg gjør hver fredag – er det ikke noe grovt mel i bunnen!

      Svar
  3. Helena
    20:28, 22 feb 2011

    nam ! jeg liker og ha litt spinatblader når jeg lager sånn pizza… sunt & godt=)

    Svar
    • koffeine
      20:36, 22 feb 2011

      Ja, spinat er bra på pizza. Kjempegodt sammen med fetaost. Nam!

      Svar
  4. Synne
    21:36, 22 feb 2011

    Åhå! Pitapizza er en av mine spesialiteter, det er enkelt og diggbart!

    Svar
    • koffeine
      09:59, 23 feb 2011

      Jeg tror kanskje jeg har lært det av deg :)

      Svar
  5. tinereiser
    22:32, 22 feb 2011

    Åh, jeg hadde helt glemt at det gikk an å lage pitapizza. Det skal jeg lage på fredag! Men med khebbesbrød (sånne flate, runde, doble lefser) i stedet for pita, for det har jeg ikke sett her.

    Tips til en enkel og god salat – ruccola og vårløk med olivenolje, sitron, salt og pepper. Putt gjerne i andre ting som er gode – cherrytomater, fetaost, rødløk, men hold det enkelt :)

    Svar
  6. hybelveganer
    15:02, 23 feb 2011

    Namnam, dette skal jeg lage neste gang jeg har tilgang på stekeovnen min ;)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*






Kommentar *