Kjøttfri mandag: grønnsakslapskaus

i vegetarmat

0 Kommentarer på Kjøttfri mandag: grønnsakslapskaus

 1. Trine
  20:18, 24 jan 2011

  Et godt tiltak med kjøttfrie mandager. Jeg syns du har så mye fint dekketøy, altså tallerkner, brødkurver, skåler, kopper osv. Det ser sånn ut på bilder av frokoster og kveldsmater du legger ut. Det er så koselig med mennesker som gjør litt stas på hverdagsmåltidene, og lager et ordentlig og fint matbord :)

  Forresten, da jeg leste Dagbladet nett i morges, om at Maria Ameliè dessverre måtte sendes ut av landet i dag, tenkte jeg på deg og det fine innlegget du hadde om denne saken for en stund siden.

  Svar
  • koffeine
   20:31, 24 jan 2011

   Jeg er veldig glad i fine kopper, tallerkner og skåler og sånt. Vi har mest sånt som vi har funnet brukt, og nesten ingenting som matcher. Jeg liker det best sånn!

   Synes det er trist at Maria Amelie ble sendt ut i dag. Jeg håper hun kommer seg raskt tilbake. Også er jeg glad for at hun har med seg samboeren sin.

   Svar
 2. Karoline
  20:24, 24 jan 2011

  Heia Ine!
  Tenk, så rart, at samme dag som jeg treffer deg for første gang, så finner jeg bloggen din ute i det store Internettet også! Helt tilfeldig! Det var jo en hyggelig overraskelse.
  Fin blogg har du også:)
  -Karoline (som ikke hører forskjell på bønder og bønner)

  Svar
  • koffeine
   20:33, 24 jan 2011

   Hei Karoline!

   Oi, så rart og fint! Verden er liten på Internett også. Vi sees på Blindern! (Skal fortelle kjæresten at han ikke er den eneste som ikke hører forskjell, da blir han nok glad!)

   Svar
 3. Julie Marlen Engel
  20:46, 24 jan 2011

  Jeg og Aslak skal prøve denne neste uke, mine ti gigantiske gullerøtter skal brukes til wok denne uka :P Gleder oss til flere oppskrifter!! :)

  Svar
 4. kjersti
  23:52, 24 jan 2011

  jeg er ikke vegetarianer, men jeg spiser nesten ikke kjøtt mer, så jeg har sånn ca fire-seks kjøttfrie dager. helt sant! det er mye billigere uansett, og rettene jeg liker best, som er med pasta og nudler og slikt, trenger ikke kjøtt for å være gode. mmmmpasta. og mmmsopp. bruker mye sopp.

  Svar
 5. Myldretid
  00:06, 25 jan 2011

  Oj det så godt ut! Lapskaus er faktisk noe av det beste jeg vet, jeg klarer ikke å slutte å spise det når mamma lager det. Den eneste grunnen til at jeg slutter er fordi det ser rart ut at jeg spiser så mye.
  …nå fikk jeg lyst på lapskaus!

  Svar
 6. marte
  12:13, 25 jan 2011

  åh så fint med flere kjøttfrie mandagsoppskrifter!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *