Kjøttfri mandag: Chili sin carne (juksevariant)

i vegetarmat

Varm en pakke chili sin carne fra gogreen sammen med en boks svarte bønner.

Lag guacamole av 1 avokado, 1/2 fedd hvitløk, 1/2 lime, en skvett olivenolje og litt salt og pepper.

Server chilien med (fullkorns)ris, revet ost, rømme, guacamole, tortillas og fersk koriander.

God (jukse-)middag!

(Jeg har registrert bloggen min på Bloggurat.)

0 Kommentarer på Kjøttfri mandag: Chili sin carne (juksevariant)

  1. Kristin
    11:28, 04 apr 2011

    Chilli sin carne? Hmm, har hørt om chilli con carne, men ikke sin carne. Hva er forskjellen? :)

    Svar
    • koffeine
      11:38, 04 apr 2011

      Chili con carne = chili med kjøtt, chili sin carne = chili uten kjøtt.

      Svar
    • Synne
      11:41, 04 apr 2011

      Omnomnom!
      «Sin» betyr uten, Kristin, og «con» betyr med. «Carne» betyr kjøtt. Litt språksnacks på en mandag!
      Jeg har ikke prøvd de boksene, Ine, men jeg har vurdert å kjøpe en slik sikkert sju ganger. Nå som du går god for dem, skal jeg defivitivt jukse litt, jeg også. Ha en fin daaaag!

      Svar
      • Synne
        11:42, 04 apr 2011

        Oi, synkronsvaring!

        Svar
  2. Mari
    14:07, 04 apr 2011

    Er den ferdige varianten god? Det hadde gjort meg veldig glad :) Pleier å lage det fra bunn, men er ikke alltid jeg har like god tid. Skulle ønske det fantes mer hurtigmat for vegetarianere!

    Svar
    • koffeine
      14:43, 04 apr 2011

      Jeg synes den er ganske god, men jeg har faktisk aldri laget det fra bunnen av selv. Så jeg vet ikke hvordan den er sånn sammenlignet med hjemmelaget. Helt okei en dag man vil jukse litt med middagen, i hvert fall!

      Svar
  3. Åshild
    16:47, 04 apr 2011

    Nam! Dette skal jeg lage en dag :-D

    Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*






Kommentar *