Kaffikyss og kveldsplan

i små og store gleder

0 Kommentarer på Kaffikyss og kveldsplan

 1. Kjersti
  02:45, 22 jun 2010

  gilmore girls <3

  det er vanskelig å være alene.
  men du er flink.

  Svar
  • koffeine
   07:07, 22 jun 2010

   Gilmore girls er terapiserien min. Jeg ser alltid på det hvis jeg er lei meg. Det ble en ganske fin alene-kveld i går, brødet heva seg fint og ble godt med brunost på. Også skrev jeg brev til farmor. <3

   Svar
   • Kjersti
    22:33, 29 jun 2010

    brunost! jeg elsker brunost, men jeg spiser det nesten bare om høsten, for da kan jeg lage kakao til uten å dø av varme. om vinteren har jeg nesten ikke matlyst, desverre, så da klarer jeg ikke nyte sånne små måltidsting…

    gilmore girls er min terapi også. jeg tror jeg har sett alle sesongene syv-åtte ganger eller noe sånt. oi oi oi.

    jeg vil også bake brød.
    det må jeg gjøre når jeg flytter hjemmefra, tror jeg.

    Svar
 2. koffeine
  05:53, 30 jun 2010

  Gilmore girls er noe av det beste som finnes (: Jeg synes du skal bake brød før du flytter hjemmefra. Da blir nok resten av huset glade!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *