Kaffehjertet gleder seg

i graviditet, små og store gleder

Scones and coffee.
De siste månedene har jeg, som nevnt tidligere, rynka på nesa av kaffe. For å forklare Ståle hvordan jeg syntes kaffe lukta, måtte jeg ty til sammenlikningen bensinstasjonspølse (det er omtrent den ekleste lukta jeg vet om). Jeg måtte nesten gå ut av kjøkkenet når Ståle lagde seg kaffe om morgenen, og jeg måtte sitte langt unna espressomaskina på kafé. For ei som vanligvis elsker kaffe, var det veldig rart.

Men forrige uke fikk jeg plutselig litt lyst på kaffe igjen. Så jeg lagde meg en kopp. Med masse melk. Og det smakte godt! Så nå har jeg fått tilbake en daglig kaffestund, og det føles så fint. Gleder meg til å gå på Stockfleths å kjøpe kake med en skikkelig god cappuccino til. Kaffehjertet gleder seg!

12 Kommentarer på Kaffehjertet gleder seg

 1. Tine
  12:45, 02 apr 2013

  Hurra!!
  Den bestefølelsen å kunne nyte god kopp kaffe igjen :-D
  Ble en dyyyyr periode for meg, unnet meg herlige og dyre kaffe latter og cappucinor hver dag. Verdt det :-)

  Kos deg på kafe :-)

  Svar
 2. Malin a
  13:17, 02 apr 2013

  Så fint at kaffeidentiteten er på vei tilbake igjen, hihi :D Kos deg med den daglige kaffestunden fremover. Den på bildet så iallefall veldig hyggelig ut! Er det hjemmebakst?

  Svar
  • koffeine
   13:21, 02 apr 2013

   Ja, jeg er veldig fornøyd med det :) På bildet er scones fra i går!

   Svar
 3. Maren
  15:16, 02 apr 2013

  Kjære vene, nå forsto jeg alt da du sammenlignet med bensinstasjonspølse. Æææ. Jeg er glad du er Koffeine med kaffekoppen igjen! <3

  Svar
 4. Synnebollen
  21:20, 02 apr 2013

  Jeg gleder meg stort på dine vegne, Ine! Det virker ganske fryktelig at dejlig kaffelukt ble bensinstasjonpølselukt (æææsj). Så godt at kaffestunden er tilbake i hverdagen! Nyt den!

  Svar
 5. Aurora
  21:29, 02 apr 2013

  Fant bloggen din i dag og har kost meg sånn ved å lese og lese i arkivet ditt! Innlegget om hvorfor du falt for kjæresten din er noe av det fineste jeg har lest på lenge, hihi. Endelig en annen blogg som ikke fokuserer så mye på kosthold og trening og det der dumme skjønnheteidealet. Gleder meg til å lese mer :-)

  Svar
  • koffeine
   10:31, 03 apr 2013

   Så hyggelig! Velkommen hit!

   Svar
 6. Hanne
  22:09, 03 apr 2013

  Oi, jeg hadde innlegg på trykk i Dagsavisen i går om pels!

  Hurra for at du har fått tilbake lysten på kaffe når det er noe du blir så glad av:)

  Svar
  • koffeine
   22:11, 03 apr 2013

   Det leste jeg, men det gikk meg hus forbi at det var deg! Så bra med innlegg på trykk, da!

   Svar
 7. Hanne
  22:39, 03 apr 2013

  Det er ikke så rart, er jo ikke så aktiv på bloggen. Måtte bare kommentere det da jeg så avisa di;)

  Svar
 8. underveis
  13:30, 05 apr 2013

  Hei – vakker blogg! Jeg klarte aldri kaffe under mine tre svangerskap. Helt stopp. Og så tok jeg det alltid igjen seinere. Lykke til framover.
  Fint at du trives ved Østmarka!

  Svar
 9. Kathleen
  16:51, 07 apr 2013

  Oi, tenk at du ikke klarte lukta av kaffe! Du er jo KOFFEINE! :-o

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *