Julegavetips fra Polarn O. Pyret

i inspirasjon

Jeg synes det er lurt å lage en skikkelig ønskeliste til jul. Da er det mye større sjanse for at man får ting man faktisk har bruk for, og det er lurt også i et miljøperspektiv. Nå som vi har en aktiv barnehagegutt i hus, er det kjærkomment å få gode klær i gave. Myke, solide, fargerike klær som er gode å leke i står øverst på vår ønskeliste for Orvar! (At han selv kanskje aller mest ønsker seg hundre oppblåste ballonger, sin egen oppvaskmaskin han kan klatre på og en ekstra mamma som kan være hest hele tida, er en annen sak.)

Her kommer noen julegavetips fra meg, i samarbeid med Polarn O. Pyret:

ullpolarn
♥ Myke ullklær.

pysjpolarn
♥ Pysjamas i glade farger (og kanskje en ny, liten venn).

finerepolarn
♥ Finklær til juleselskapet.

kokkepolarn
♥ Søte kokkeklær til små kokker.

Hvis du vil ha flere julegavetips til  barn, har Polarn O. Pyret laget en fin nettside der det er enkelt å finne julegaver til barna, sortert etter størrelse og pris. På siden kan man også lage ønskeliste til å dele med familie og venner, kjempelurt!

Lager du ønskeliste? 

Sponset innlegg, skrevet i samarbeid med Polarn O. Pyret

8 Kommentarer på Julegavetips fra Polarn O. Pyret

 1. Anja
  11:28, 25 nov 2014

  Einig i det med ønskeliste, men og litt ueinig på samme tid. Har opplevd dei siste åra at fleire i familien kjem med «bestillingslister» på kva dei vil ha. «Blå lue» «Lilla pledd» og vil gjerne ha så spesifikke ynskjer attende. Sjølv om eg er einig at det er fint å gi noko som folk vil ha, er det og fint å komme på noko heilt sjølv, og ikkje minst få noko ein ikkje har tenkt på sjølv at ein ynskjer seg. Så får det heller bli litt bom innimellom :)

  Svar
  • Ine
   11:56, 25 nov 2014

   Ja, skjønner hva du mener! Samtidig er det så dumt å utveksle ting man egentlig ikke trenger, som bare blir liggende. Så jeg tenker at ønskeliste er lurt sånn sett i et miljøperspektiv. Det er jo ikke alltid så lett å vite hva for eksempel en ettåring har bruk for og glede av, så da kan det være fint med noen hint. Men bestillingslister høres jo ikke så hyggelig ut, det heller. Man må vel bare finne en gylden middelvei her, som med det meste annet :)

   Svar
 2. Maren
  14:06, 25 nov 2014

  De har så søte ting! Det er lurt å tenke seg litt om og vurdere hva man ønsker seg, jeg har sendt en ønskeliste til nissen/mamma, hihi.

  Svar
  • Ine
   14:16, 25 nov 2014

   Det synes jeg også! Særlig nissen/mamma blir nok glad for en liten ønskeliste :)

   Svar
 3. Hanne
  14:15, 25 nov 2014

  Så mye fine barneklær! Jeg skriver også ønskeliste, og i følge venner og familie er det veldig nyttig. Samtidig blir jeg veldig glad for gaver jeg ikke har ønsket meg heller. Det morsomste jeg vet er når folk kjøper noe som er «sååå Hanne», men som jeg ikke hadde tenkt på selv!

  Svar
  • Ine
   14:25, 25 nov 2014

   Ja, de har så mye fint!

   Å, enig, sånne gaver er aller best. Elsker å finne slike selv!

   Svar
 4. Synne
  11:39, 27 nov 2014

  Litt morsomt at det er kjoler på det ene bildet, da! Tipper det blir ekstra god stemning om Orvar kjolesvinser rundt i familieselskapet!

  Svar
  • Ine
   12:49, 27 nov 2014

   Det var jo ment som julegavetips til både jenter og gutter :) Jeg tror forresten Orvar liker å kjolesvinse, det har nemlig hendt at vi har funnet en liten gutt i strutteskjørt i barnehagen når vi henter.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *