Innspurt og litt pause

i små og store gleder

Nå er det bare litt over én uke til jeg har første eksamen. Og under tre uker til juleferien er et faktum. Det virker lenge til. Samtidig går dagene alt for fort. Så fort at jeg ikke får summet meg, og i hvert fall ikke gjort alt jeg skal. Jeg veksler mellom knusende ro – nesten likegyldighet – og klamme hender, bankende hjerte og en overveldende følelse av at jeg ikke kommer til å klare det. Noen ganger kjenner det ut som det sitter en elefant på magen min. Da må jeg bare puste inn gjennom nesa og ut gjennom munnen, lage en kopp te, få en klem og tenke at sjokolade på en mandag er greit hvis det gjør ting litt bedre.

Også tar jeg en liten pause fra bloggen. Eller, det kommer nok noen drypp innimellom. Bare ikke hver dag. Også kommer jeg sterkere tilbake når det blir desember og ferie. Da skal dagene mine være inspirert av livsstilen til disse her:

Ha det fint så lenge! (Husk at november er en perfekt måned for varm sjokolade og klementiner.)

0 Kommentarer på Innspurt og litt pause

 1. Kamelryttersken
  14:17, 15 nov 2010

  Viktig å kunne prioritere.
  Men man må også vite hva man taper ved å prioritere bort èn ting i forhold til noe annet.

  Svar
 2. Toril
  15:05, 15 nov 2010

  Lykke til med eksamen! Og med alt det gode november gir :-) Krysser fingrene for deg!

  Svar
  • koffeine
   15:09, 15 nov 2010

   Takk for det Toril! Det er så koselig at du leser og legger igjen en kommentar. :)

   Svar
 3. AJ
  15:06, 15 nov 2010

  Nommen! Jeg kan alltid la meg lure til å kommentere når det er dovendyrbilder involvert. Er det en dovendyr? Den ser ut til å være rimelig doven. Ble søvnig selv om jeg sov til halv tre. Og ikke minst: Stå på! Eksamen kommer til å gå bra.

  Svar
  • koffeine
   15:10, 15 nov 2010

   Det er dovendyr, ja. Tenk at det finnes et dyr som heter dovendyr. Tanken på det får meg til å tenke at verden er ganske fin. Og takk for heiing. Jeg vet jo at det kommer til å gå på et vis. I alle fall går det over ;)

   Svar
 4. Ingvild
  15:40, 15 nov 2010

  de var utrolig søte:)er det dovendyr?Nusselig!!jeg spiller konsert på Mir på torsdag kl.19.30 hvis du føler at du orker og får tid:)ellers ønsker jeg deg masse lykke til med eksamen!vi ses vel på jobb?Er forresten helt enig at kakao og klementiner er priceless på denne tiden av året altså:)klem

  Svar
  • koffeine
   15:43, 15 nov 2010

   Dovendyr ja. De er så fine! Skal prøve å komme på konsert, det hadde vært et koselig avbrekk :) Uansett sees vi på jobb! Klem

   Svar
 5. kjersti
  16:04, 15 nov 2010

  dovendyr! de er finest. jeg vil ha et. og susse det på nesen.

  Svar
 6. astarkvedja
  16:54, 15 nov 2010

  Lykke til på eksamen! Og: Du kommer til å klare det!

  Svar
 7. Maren
  17:58, 15 nov 2010

  Lykke til med eksamen, du er flink jente! Og det gjelder å kose seg midt oppe i alt også, så sjokolade på en mandag er så greit som det kan få bli. :)

  Svar
  • koffeine
   18:37, 15 nov 2010

   Godt å høre at det er flere som tenker det :) Takk for at du heier på meg. Heier på deg også!

   Svar
 8. Myldretid
  21:39, 17 nov 2010

  Lykke til med eksamensinnspurten! Jeg har ikke eksamen før 13. desember, og mange oppgaver å levere før det… hektisk måned med andre ord! Da er det viktig å ta seg pauser til glee og andre fine ting!

  Svar
 9. Synne
  18:39, 20 nov 2010

  Jeg kommer til å savne Ine-blogging og Ine-nærvær! Jeg skal tenke på deg i morgen! Lykke til med innspurten, kos deg som best du kan, og så sees vi når du kommer ut av eksamensboblen!

  Svar
  • koffeine
   18:43, 20 nov 2010

   Takk for det Synne. Det ble litt mini-blogging i dag :) Kos dere på kino i morgen, så sees vi snart. Klem!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *