Ikke helt som planlagt

i hverdagen

Untitled
Denne helga er jeg alene hjemme for aller første gang siden Orvar ble født. Guttene mine er i Nord-Norge i anledning en konfirmasjon. Da reisen ble planlagt, var tanken at jeg skulle få fred og ro til å fullføre masteroppgaven min. Slik ble det jo ikke, men nå var planen at jeg skulle få fred og ro til i hvert fall å jobbe med masteroppgaven min. Også skulle jeg gjøre mye annet fint, hadde jeg tenkt. Det ble ikke helt slik heller, for i går ble jeg nemlig syk. Jeg var en liten tur i byen for å se etter et par sko, og drikke kaffe med svigerkusine Julie. Jeg prøvde noen par sko, men kjente at jeg ikke egentlig hadde så mye ork til det (kjære butikker – hvorfor må dere spille så høy musikk?). Julie og jeg gikk til Pascal, der vi spiste nydelige kaker. Jeg hadde litt vondt i hodet, men det gikk greit. Men på veien hjem ble jeg plutselig veldig dårlig. Migrene-aktig hodepine, veldig kvalm og feber. Jeg fikk kvinnet meg opp nok til å stikke innom butikken og kjøpe en pizza og litt suppe, før det bar rett i seng. Og her har jeg blitt. Eller, nå har jeg flyttet meg til sofaen. Jeg har sovet, sett Sabrina, Grey’s Anatomy og Sweatshop, jeg har strikket litt, hørt på podcaster og sovet mer. Og selv om det ikke var akkurat slik jeg planla å tilbringe denne helga, er det veldig godt å ha mulighet til å bare hvile, se på TV og sove. Det er nesten, men bare nesten, litt godt med en unnskyldning til å gjøre absolutt ingenting fornuftig.

Håper deres søndager er fine, og at dere får litt sol på nesa!

12 Kommentarer på Ikke helt som planlagt

 1. ina
  14:54, 10 mai 2015

  God bedring, igjen, fina<3 Det er nok godt for kroppen din å bare hvile skikkelig også! Kos deg så best du kan! Klems!

  Svar
 2. ida
  15:50, 10 mai 2015

  God bedring, Ine! Håper du føler deg bedre snart :) aldri gøy å være syk, selv om det noen ganger er veldig godt å få roet ned litt og slappet ordentlig av.

  Svar
 3. Maren
  16:22, 10 mai 2015

  God bedring, kjære deg! Slapp godt av <3

  Svar
 4. Synne
  18:02, 10 mai 2015

  Det høres i hvert fall ut som at du er flink til å gjøre det beste ut av situasjonen!
  God bedring igjen, min fine <3

  Svar
 5. Katrine
  09:13, 11 mai 2015

  Håper du føler deg bedre :) God bedring!

  Svar
 6. Karen Anna
  11:47, 11 mai 2015

  Huff, det er forferdelig kjedelig å være syk, men det er så absolutt en god unnskyldning for å slappe av og kose seg litt ekstra, hihi! Du må hvertfall ha masse masse god bedring! <3

  Svar
 7. Maria
  15:16, 11 mai 2015

  God Bedring! Og jeg må bare si, hurra for å kvinne seg opp!

  Svar
 8. Mammadamen
  14:43, 12 mai 2015

  God bedring! Så fint at du fikk slappet av litt allikevel.:-)

  Svar
 9. Vicky
  23:13, 14 mai 2015

  åh nej. vet du vad det beror på?? det låter som att du tar hand om dig själv iallafall – fint det, viktigt! <3 massa krya-kramar!!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *