I det siste

i hverdagen

6 Kommentarer på I det siste

 1. ina
  14:25, 19 jun 2015

  Yay, ny bloggpost! Gratulerer med nye (og veldig fine) sandaler, og så gøy med plantingen! For et herlig bilde av Orvarpus, og sååå digg den pizzaen ser ut! Lykke til med strikking, masteroppgaveskriving, yoga og jobb, fina! God helg :-*

  Svar
 2. samovaren
  15:12, 19 jun 2015

  så mykje fint. eg elskar verkeleg den sjaliganen din. trur eg vil strikka meg ein pyseversjon i einsfarga lyseblå eller noko slikt ei gong. så fint til bryllaup! eg trur eg óg vil prøva meg på ein slags versjon av den yogautfordringa. eg må læra meg å ha meir tolmod (som eg hadde masse av før) og å slutte å få hjartebank av absolutt alle små ting. du er flott, eg må berre seia det!

  Svar
 3. Elise
  21:56, 19 jun 2015

  Så mange fine ting, Ine! Jeg har jobbet masse, også har jeg til og med vært syk litt. Nå strikker jeg, og lengter til ferie hjemme i Nord-Norge og til en liten tur for å besøke kjærestens familie i England.
  Ble helt sjokka da jeg så bildet av Orvar, forresten, han ser ut som en liten gutt nå, og ikke så mye som en baby lenger! Tida går jammne fort :)
  Lykke til med masteroppgaven din!

  Hilsen Elise

  Svar
 4. Josefine
  08:28, 20 jun 2015

  Så fint! :) Jeg har også de sandalene, veldig fornøyd!

  Svar
 5. Hanne
  09:52, 20 jun 2015

  Så fint å se at du har hatt gode dager. Det sjaliganet ditt blir utrolig vakkert. Det blir spennende å se om hvordan det går med grønnsakene. Vi har også plantet nå nettopp; purreløk, gressløk og reddiker. Krysser fingrene for god innhøsting både på Bøler og i Grong ;-)

  Svar
 6. Rose
  19:17, 21 jun 2015

  Det høres ut som du har fine dager :)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *