Hjemmelaget granola

i vegetarmat

4 Kommentarer på Hjemmelaget granola

  1. Josefine
    14:51, 12 jan 2017

    Granola! :) Det er så godt! Jeg har også en oppskrift jeg bruker, og den er det smør i (ca halvparten som i din oppskrift). Men jeg har aldri lagret min i kjøleskapet, og den har holdt seg fint likevel :)

    Svar
    • Ine
      10:50, 16 jan 2017

      Aha, så greit å vite! Jeg har ikke laget den med smør før, så jeg har i grunn ikke testet det. Men jeg husker at det stod i den opprinnelige oppskrifta :)

      Svar
  2. Marion
    20:43, 12 jan 2017

    Posting this recipe again was an excellent idea.
    I started making my own granola after reading your original post some years ago. So good!

    Svar
    • Ine
      10:53, 16 jan 2017

      I agree, it’s so good! Aiming to make it on a regular basis from now on.

      Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*






Kommentar *