Hjemme igjen

i små og store gleder

0 Kommentarer på Hjemme igjen

 1. Maren
  15:30, 29 jun 2012

  Etter en slik hjemtur er det ekstra deilig å ta det rolig dagen etter. Ha en fin fredag, og en god helg! Jeg gleder meg til å se deg igjen, forhåpentligvis om ikke veldig lenge. Nyt fri og bok og kos.

  Svar
  • koffeine
   16:08, 29 jun 2012

   God helg du også, Maren! Håper vi sees snart, ja. Si fra når du er i Oslo, så skal jeg si fra når jeg er på Hamar. Det er jo ikke så langt fra Hamar til Gjøvik (:

   Svar
 2. tinekatrine
  16:36, 29 jun 2012

  rolige dager er så godt!
  er så utrolig kjipt når man husker kamera, men så har man enten glemt minnekort eller batteri, eller glemt å tømme minnekortet eller lade batteriet… hurra for at dagens mobiler som oftest har bra kameraer!
  håper du får en fin helg :)

  Svar
 3. Maria
  19:03, 29 jun 2012

  One Day er en fantastisk bok, kos deg :)

  Svar
  • koffeine
   19:41, 29 jun 2012

   Jeg koser meg masse! Åh, så fin den er!

   Svar
 4. Søk blogg
  20:45, 29 jun 2012

  Vi i Søk blogg syntes bloggen din er så gjennomført bra at vi har lyst til å ha deg under vår portal. Det koster ingenting, du trenger heller ikke å bytte plattform. Det eneste du trenger er og forsette med bloggingen og vi styrer trafikken inn til deg. Vi åpner 1.juli 2012 istedenfor 1.juni som planlagt.
  Kort om Søk blogg:
  Søk blogg har et mål om å bli Norges enkleste og mest treffsikre søkeportaler for ulike blogger i Norge. Her skal man lett kunne finne en blogg som er under sin interesse. Du vil også kunne finne de siste konkurranser, rabatter og andre fordeler. Søk blogg handler primært om blogging og nyheter innenfor bloggverden, men også om mote, skjønnhet, trening og andre vanlige oppdaterte nyheter.
  I dag finnes det mange forskjellige blogger i Norge, og på Søk blogg kan du finne en ny favoritt eller en holde deg til den gamle. Målet og visjonen er å kunne la brukerne registrere inn sin mail slik at de kan motta nye bloggere som kan være av interesse. Man kan også motta mailer om konkurranser, tips og rabatter.
  Hvorfor bruke sokblogg.no?
  Ofte er det ikke lett å vite hvor man skal finne ulike og unike blogger. Man drukner fort i masse «søppel». Derfor har vi gjort det lettere og plassert Norges blogger under kategorier slik at det skal bli lettere for deg som er på jakt etter drømmebloggen å finne den. Om det er en blogg du føler vi mangler, send oss gjerne en mail på sokblogg@gmail.com og vi vil få den inn i systemet så raskt det lar seg gjøre. Lik oss på facebook om du vil holde følge og anbefal oss gjerne videre https://www.facebook.com/#!/Sokbloggno
  Interessert i å lage et innlegg om oss?
  Send oss mail på sokblogg@gmail.com og du vil få tilsendt et bilde med tekst tilbake. Når innlegget er laget får du til gjengjeld et fantastisk smykke fra nettbutikken JustLoveit.no i posten. Vi gleder oss.
  Mvh
  Søk blogg

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *