Helga

i små og store gleder

12 Kommentarer på Helga

 1. anaruh
  21:25, 09 mar 2014

  jeg har bakt bananbrød, drukket te med mine barns oldemor, hatt føttene i fotbad og spist indisk på restaurant sammen med mannen min. En fin helg!

  Svar
 2. Hanne
  21:41, 09 mar 2014

  Mysteriet med skittentøyshaugen som ikke blir mindre kjenner jeg godt til. Selv har jeg vært på flere lange gåturer, spist mye frukt og vært i bursdag sammen med en liten baby som syntes det var litt slitsomt med bursdag og være oppe helt til åtte.

  Svar
 3. Kjersti
  22:32, 09 mar 2014

  Nugatti! Mmm, nugatti. Og peanøttsmør. Jeg har blitt glad i eple med kanel og peanøttsmør, jeg.

  I helgen har jeg kjøpt to esker med skyer og striper, laget konvolutter av pent papir, spist linsesuppen din, sett på Doctor Who, tatt bilder med lånt objektiv og vært i barnedåp for første gang siden… For mer enn ti år siden.

  Rart. Alt. verden. Barn. Livet. Støv. Bilder.

  Svar
 4. Maren
  23:00, 09 mar 2014

  Fin helg! Det har min også vært. Med venninnetid med noen som ikke bor i byen lenger, litt Mad Men, en film, boblemelkesjokolade og feriedrømming.

  Svar
 5. Hanne
  23:18, 09 mar 2014

  Det hørtes ut som ei veldig fin helg!
  Jeg har vært hos svigerfamilien, bakt scones til frokost for andre gang denne uken, gått tur i skogen mens det duskregnet, pratet med en fremtidig nabo og strikket ferdig en Bursdagsgave til ei lita ei på ett år!

  Svar
 6. Nora May
  23:29, 09 mar 2014

  Åh, så koselig!
  I helgen har jeg sett videoer på nett av ulike reaksjoner på overraskelser, spist litt for mye taco, lekt kommentator til mgp, og gått med bøsse for kreftforeningen. På landet er givergleden stor, og folk unnskylder seg om de bare kan støtte med 100 kr. Det gjør meg så inderlig glad, for i byene er alltid folk så sure når du banker på!

  Ha en fin uke, fine Ine!

  Svar
 7. Synne
  08:51, 10 mar 2014

  Jeg har også markert kvinnedagen – takk for sist! – og vasket klær, og så har jeg sett noen episoder Mad Men, drukket god øl og vært masse ute i det fine været. En veldig fin helg!

  Svar
 8. irene
  09:56, 10 mar 2014

  Det med skittentøyskurven traff meg. Har også prøvd å minske innholdet i den,uten å lykkes…ellers har jeg bakt, gått tur og sett på tv. Flirt så mye at jeg holdt på å tisse i buksa, drukket vin og spillt yatzy =)

  Svar
 9. Monica
  09:59, 10 mar 2014

  Det hørtes ut som ei fin helg! Selv har jeg jobbet mest, men også fått tid til å se James Bond-film og spist god frokost sammen med mannen som plutselig fikk en fridag og kom hjem fra jobb i Trondheim.
  Ha ei fin uke!:)

  Svar
 10. Miriam
  11:28, 10 mar 2014

  Jeg hadde en rolig helg med film, solskinn, løpetur og kaffe. Veldig avslappende og fint.

  Svar
 11. Kristin Viko Rasmussen
  15:34, 11 mar 2014

  Hallo Ine!

  Jeg leser bloggen din med jevne mellomrom, og synes den har så mye fint i seg. Det har du og, og jeg må bare si at det har Island! Sagaøya var mitt hjem i 6 måneder forrige vår, og det er fantastisk sted. Jeg tror det skal være fint med baby og, man kan gå litt i fjellet, sitte mye på café eller bare duppe rundt i en varm pool. Også kan man bo på verdens nydeligste lille hytte (http://www.seasidecottages.is/), jeg anbefaler virkelig å bruke sommeren der!

  Takk for at du skriver så mye hverdagskos!

  Kristin :)

  Svar
 12. Notisboka
  19:54, 12 mar 2014

  Åh, eg elskar at du et nugattiskiver etter joggeturen. Eg likar innstillinga di!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *