Hei fra hjemmekontoret!

i hverdagen

18 Kommentarer på Hei fra hjemmekontoret!

 1. Frøydis
  12:55, 21 okt 2015

  Hei tilbake frå heimekontoret mitt! Eg kjenner meg òg som ein heldiggris som får jobba heimefrå (i pysjamas) på ein dag som dette. Kos deg vidare!

  Svar
  • Ine
   13:24, 21 okt 2015

   Så deilig å jobbe i pysjen! Ha en fortsatt fin dag!

   Svar
 2. Ingvild S L
  12:58, 21 okt 2015

  For en deilig dag!

  Her er det også solide vindkast med iskaldt regn, så høsten er kommet!
  Jeg har hengt opp gardinstenger, bilder og ryddet på plass bøker i Ibens bokhylle i nyhuset :)

  Nå har jeg lunsjpause med ferskente, toast og en episode av Downton Abbey mens en rilletrøje til lillesøster vokser på pinnene :)

  Svar
  • Ine
   13:25, 21 okt 2015

   Det høres fint ut, Ingvild! Downton Abbey og rilletrøje på pinnene høres perfekt ut :)

   Svar
 3. Terese Blå
  13:10, 21 okt 2015

  Fant en fin tegneseriebok jeg har ønsket meg på salg i dag (Øyvind Torseter – Koblinger), også synes jeg egentlig det er ganske koselig med regnet som plipeti ploper, særlig når det ikke er så mye vind at prikkeparaplyen min blir feil vei plutselig. Og Gilmore Girls! Det gleder jeg også meg til. Smilefjes til deg!

  Svar
  • Ine
   13:25, 21 okt 2015

   Hurra for tegneseriebøker, regn og Gilmore girls! <3

   Svar
 4. Maren
  14:02, 21 okt 2015

  Jeg savner hjemmekontoret! Men i dag setter søte barn og grønn te i rosa termokopp gullkant på min dag, og tanken på at jeg skal se deg i morgen <3

  Svar
  • Ine
   14:11, 21 okt 2015

   Søte barn og grønn te i rosa kopp høres også fint ut! Og jeg gleder meg til å se deg i morgen <3

   Svar
 5. samovaren
  17:03, 21 okt 2015

  åå, fine fargar på det skjerfet! du er så flink. eg vil baka meir eg og.

  Svar
 6. ElinPelin
  17:03, 21 okt 2015

  Å handle div mat emballasjefritt hos Møller Silvia og ta banen hjem til Bergkrystallen med et av de to siste brødene hun hadde idag. Det er ikke hjemmebakt, men likevel bakt på en hjertegod måte. Og tommel opp for Girlmore Girls!

  Svar
 7. neverendingcircles
  17:04, 21 okt 2015

  Har tenkt det samme angående brød, det er altfor dyrt i butikken! Jeg gleder meg også over nye episoder av Gilmore Girls, den serien er en favoritt. Det som har gjort dagen ekstra fin er at jeg rakk en tur på biblioteket og at jeg har studiedag i morgen!

  Svar
 8. Elise
  19:34, 21 okt 2015

  Så deilig med hjemmebakt brød – det setter en skikkelig gullkant på hverdagen. I barnehagen jeg jobber i som vikar baker vi brød flere ganger i uka, og den lukta er bare så herlig. Selv prøver jeg å lage knekkebrød en gang i uka, det er også veldig godt og enkelt, ca like raskt som eltefrie brød.
  Så flott farge du valgte til halsen! Tror den kommer til å bli veldig fin!

  God klem fra Elise

  Svar
 9. Stine F
  21:59, 21 okt 2015

  Hjemmekontor er så fint. Jeg er faktisk mer produktiv da, enn på et kontor.. Rare greier! Men da er det tross alt ingen andre omkring meg som plutselig bare skal vise en video på youtube. Hehe. Hurra for strikking! Utrolig fint garn!!

  Svar
 10. Malin
  12:52, 23 okt 2015

  Så klokt att handarbeta på pauser istället för att kolla på sociala medier! Jag får alltid inspiration och blir lugn då jag läser dig blogg, du sätter ord på så mycket som jag tänker och känner. Hörde om Gilmore Girls, helt fantastiskt!

  Svar
 11. Maj
  17:38, 23 okt 2015

  Gullkant i dag= fri, bukett med roser og hjemmelaget pasta

  Svar
 12. Henriette
  18:41, 24 okt 2015

  Spontane kafebesøk. Når vi rett og slett skulker jobben for å drikke kaffe på kafe. Frykt ikke, vi skulker aldri undervisning, men litt sånn bundet tid…
  Eller en lapp fra koselige kollegaer med bygave i form av smilende drops.
  Eller i dag, at jeg endelig har knekt koden og setter pris på å lese et Jon Fosse stykke. Det skulle noen fortalt meg da jeg gråt mine modige tårer over Naustet på videregående. Jeg kan fortsatt sitere nesten hele første side.

  Svar
 13. Rita
  09:05, 08 apr 2016

  Jeg ser du baker med spelt. Det gjør jeg også, og har en oppskrift til deg her: http://iamturtledesign.blogspot.no/search/label/mat%20og%20oppskrifter

  Der beskriver jeg hvordan jeg kaldhever og bruker timer på stekeovn, men den kan også bakes helt vanlig ved at du forhever i bollen, lar det stå 30-40 min, velter det så over i brødform og lar heve i 30-40 min igjen, før det stekes. Brødet blir supergodt og tar bare fem minutter med sammenrøring.

  Svar
  • Ine
   10:13, 08 apr 2016

   Tusen takk for tips!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *