Gjesteinnlegg fra Kjersti

i tekster og tanker

7 Kommentarer på Gjesteinnlegg fra Kjersti

 1. Abelone
  09:53, 18 mai 2014

  Du er nok ikke alene om å føle behovet for å sminke seg før du går ut. Ei jeg kjenner kan ikke gå ut uten å ha dusjet, stylet hår og sminket seg. Det synes jeg er trist, man burde ikke «være nødt» til å fikse seg.

  Selv har jeg alltid brukt lite sminke, som regel ingenting. Antar at det har en sammenheng med eksemhud. Når andre begynte å eksperimentere, så var sminke jeg tålte vanskelig tilgjengelig og dyrere. Så for meg har det vært mest naturlig å gå uten. Til spesielle anledninger tar jeg på litt, så en kobling med selvtillit er det jo likevel.

  Lykke til med prosjekt sminkefri! Om ikke annet sparer man mye tid på badet om morgenen!

  Svar
 2. irene
  12:33, 18 mai 2014

  Det er trist å lese at noen har det sånn. Mange år mellom 12 og 22 var jeg hele tiden misfornøyd med meg selv. Spesielt kroppen min. Jeg skjulte den, jeg slanket den, jeg viste den frem, jeg dekket den til, jeg hatet den og i dag kan jeg ikke forstå hva som var galt med den. Den var flott. Men jeg så det ikke da.
  Jeg er ikke noen skjønnhet uten sminke selv, men har funnet fred meg selv og mitt usminkede ansikt. Jeg bruker å tilføye litt og synes selv at det er nok til å kunne føle meg vel og noen ganger vakker. Skjønnheten er der, den bor i oss alle, vi må bare våge å slippe den fri og tro på at vi er vakkre. Det er først da vi blir vakkre =)

  Svar
 3. Maren
  15:43, 18 mai 2014

  Fine Kjersti. Takk for at hun vil dele tekstene sine. De er så viktige! Og hun er bra.

  Svar
 4. guro
  19:07, 18 mai 2014

  fint og trist og spennende. selv har jeg ikke sminket meg siden begynnelsen av februar, det begynte med at jeg inviterte til fest og ikke sminket meg, men følte meg fin likevel, også dro jeg på en ukes ferie uten sminkepungen med, og da jeg kom hjem sa jeg fuck this shit, jeg skal aldri mer sminke meg. også ble det sånn. i går prøvde jeg å sminke meg igjen for første gang, og jeg så rar og falsk ut og tok det av igjen med en gang. DET føltes godt det. jeg har alltid tenkt at pene jenter er så heldige som kan gå uten sminke, så viste det seg at jeg så alt helt feil, og ble så innmari mye penere uten.

  Svar
 5. Tina
  20:34, 18 mai 2014

  Så sant! Selv planlegger jeg en tur på butikken i singlett, med hår under armene og arr etter selvskading ;) (og ingen sminke)

  Svar
 6. eufemia
  23:02, 18 mai 2014

  utrolig, utrolig bra

  Svar
 7. Rannveig Strømmen
  21:59, 29 mai 2014

  Det der var banne meg noe av det viktigste, fineste, og mest givende jeg har lest. Du inngir mot og ærlighet. Takk!!!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *