Fredag med piknik under et kirsebærtre

i hverdagen, vegetarmat

I går bestemte Ståle og jeg oss for å feire at jeg er ferdig med masteroppgaven min. Tanken var en hyggelig lunsj sammen før jeg gikk opp til Blindern for å hente den ferdigtrykte oppgaven og levere. Vi gikk innom Fromagerie på Majorstua og kjøpte alt vi hadde lyst på.

IMG_9623
Det ble quiche med spinat, tomat og fetaost, artisjokkhjerter, tomat- og mozzarellasalat, sitronbrus og brownies.

IMG_9631
Vi fant oss et bord under et kirsebærtre rett ved jobben til Ståle på Norges musikkhøgskole.

IMG_9627
IMG_9633
Maten var SÅ god. Føltes nesten som en liten miniferie å sitte der.

Jeg fikk faktisk ikke levert oppgaven min, for de hadde gjort en feil på trykkeriet. Men de lovte meg at den skulle være ferdig over helga, slik at jeg rekker fristen. Føler ikke at jeg kan senke skuldrene helt før den er levert, men jeg skal prøve å kose meg i helga likevel. I dag skal Ståle og jeg i bryllup, og mamma og pappa skal passe Orvar. Vi skal bo på hotell og greier, skikkelig luksus for småbarnsforeldre! Håper dere får en fin helg og en fin 17. mai, alle sammen!

11 Kommentarer på Fredag med piknik under et kirsebærtre

 1. Ina
  09:32, 14 mai 2016

  Åh, piknik er kos, og den maten ser nydelig ut! Jeg er helt besatt av alle kirsebærblomstene over alt nå. De er så utrolig fine! Teit at du ikke faktisk fikk levert igår, men godt at det ordner seg allikevel! Koooos dere i bryllupet og på hotell! Det er velfortjent!

  Svar
 2. Marion
  12:04, 14 mai 2016

  Now that’s a great way to celebrate!
  Sorry to hear about the printing delay : what a bummer!
  But then you get to celebrate one more time ;-)
  Have a lovely weekend.

  Svar
 3. Josefine
  12:26, 14 mai 2016

  For en fin måte å feire på! De trykte oppgaven min feil også (to ganger til og med!), men de trykker den ganske raskt på nytt igjen, så det går fint! :) Kos deg i bryllup!

  Svar
 4. lille_maria
  19:47, 14 mai 2016

  Åh, gratulerer så mye med levert master! Hurra! Og fin feiring, altså. Nam!
  God langhelg!

  Svar
 5. Karen Anna
  20:54, 14 mai 2016

  åh, så koselig!
  kos dere masse i helga <3

  Svar
 6. Ane
  09:43, 15 mai 2016

  Hipp hurra for levert master! Piknik er koselig! Selv gleder jeg meg til alt det koselige jeg skal gjøre når eksamensperioden er over. Blogglesing gir heldigvis gode avbrekk mellom likninger og stygge matematiske uttrykk!

  Svar
 7. Hanne
  19:16, 15 mai 2016

  Gratulerer så mye med masterinnleveringen! Det er imponerende, altså. Kos dere gløgg med bryllup og hotellhelg, det er så godt å «bare» kunne være kjærester noen gang!

  Svar
 8. Ragnhild
  22:26, 16 mai 2016

  Det såg i grunn perfekt ut!

  Svar
 9. Vicky
  19:53, 20 mai 2016

  du är så duktig!! vad fint att ni firar, och med mat under ett körsbärsträd och allt <3 hoppas 17. mai var fint! sååå ledsen att jag aldrig fått uppleva det i oslo! buhu. <33

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *