Fødselen min

i graviditet

20 Kommentarer på Fødselen min

 1. Sofie
  11:18, 21 des 2016

  Jeg har gledet meg sånn til dette innlegget! Det var like fint som forventet, og det ble selvsagt felt en liten tåre eller to. Du skriver så fint, og det er en så deilig ro i bloggen og -ja, alt. Jeg sitter her nå med en liten makrell i magen som skal hilse på oss om ikke så lenge.
  Jeg har ingen aning om hva som venter, men det er så godt å ha andres, gode fødselshistorier i bakhodet. Gratulerer så mye med en fin fødselsopplevelse, og to nydelige barn!

  Svar
 2. BeraBear
  11:27, 21 des 2016

  Glad du fikk en fin opplevelse. :-)

  Svar
 3. Mia
  11:33, 21 des 2016

  Og der kom det noen tårer. Så fint skrevet! For en opplevelse – gleder meg enda mer til lille mini kommer og til vi også blir fire. Takk for bloggen din altså!

  Svar
 4. Silje
  11:45, 21 des 2016

  Vakkert skrive, og opplevinga høyrest så mykje betre ut enn førre gong. Takk for at du deler <3

  Svar
 5. ida
  12:04, 21 des 2016

  Godt å høre at opplevelsen denne gangen var bedre enn forrige. Det høres ut som du hadde en fin fødsel, og selv om du nevner at det kanskje høres litt rosenrødt ut, så tror jeg at noen fødsler kan oppleves nettopp slik. Noen fødsler er tøffere enn andre, og at denne fødselen var litt lettere enn den andre, er lov å si, synes jeg. Takk for at du deler! <3 Håper deres første jul som fire blir fin!

  Svar
 6. Lise-Marie
  14:08, 21 des 2016

  Dette var et veldig fint innlegg. Jeg var fire og et halvt da jeg fikk en lillebror og har blitt fortalt om både klyping og sjalusi i fleng. Men det husker jeg ingenting av selv! På tross av at han har vært verdens mest irriterende menneske har jeg bare kjærlighet for lillebror som nå er 19 år og voksen. Jeg vet likevel at jeg resten av mitt liv kommer til å ville gi alt for at han skal ha det bra. Ylva er kjempeheldig som har en storebror som kommer til å passe på henne gjennom alt. Kos dere sammen alle fire og god jul!

  Svar
 7. Hanne
  14:58, 21 des 2016

  Dette var innmari fint! Så glad på dine vegne at du fikk en god opplevelse denne gangen. Ble litt rørt, gitt!

  Svar
 8. Heidi
  17:07, 21 des 2016

  Så rørande! Har også hatt ein lang og rotete førstefødsel, blir så glad når eg les at du fekk revansj på fødsel nummer to. Det er så godt å vite at det går an!

  Svar
 9. Katrine
  17:54, 21 des 2016

  Åh dette var en fin, sterk og rørende lesning ❤ Takk for at du deler, fine Ine!
  Jeg opplever deg som ekte, varm og tvers igjennom snill.

  Svar
 10. Maren Berg Dybvik
  21:51, 21 des 2016

  Så nydelig å lese, Ine. Glad dere har det fint sammen.
  Klem fra Maren (Gudrun-Maren) <3

  Svar
 11. Sandra
  22:34, 21 des 2016

  Takk for at du deler opplevelsen din! Høres ut som en veldig fin fødsel, på alle måter, og det er et utrolig fint minne å ta med seg videre. Min andre fødsel gikk også så mye bedre enn den første, og selv om det selvsagt er tungt når det står på, så har jeg bare gode minner nå, bare 5 uker etterpå. Verdens vakreste opplevelse!

  Svar
 12. Tina Kaasa
  08:00, 22 des 2016

  Tenk å stå ut på en kald bussholdeplass 22 desember, men alikevel føle en varme av å lese dette nydelige innlegget. Du har en varme som er helt ubeskrivelig Ine. Takk for at du deler. Dette var veldig fin. Godt å lese at det går ann å ha en fin andrefødsel etter en dramatisk førstefødsel. :)

  Svar
 13. Ingeborg
  12:13, 22 des 2016

  Fineste Ine. Nå er det tårer i øynene av innlegget. Du skriver så fint om fødselen og følelsene rundt. Det er trist at fødselen med Orvar var tøff, så det er godt at denne var lettere.

  Jeg tror du og Ståle er fantastiske, gode foreldre, som har står omtanke for barna og hverandre.

  Takk for at du deler disse tingene om fødselene dine. Jeg har ikke barn selv, men jeg håper jeg får noen. Det er så flott at du deler både de postive og mindre positive tingene.

  Jeg ønsker deg, Ståle og barna en god jul og fin juletid.

  Svar
 14. Kaffemarte
  16:10, 22 des 2016

  Fødsel er voldsomme og overveldende greier altså! Kvinnekroppen er så kul! Veldig fin og varm lesning og godt at du fikk en fin opplevelse denne gangen. God jul til dere!

  Svar
 15. Vicky
  16:18, 22 des 2016

  ine! så otroligt fint och fantastiskt att du delar detta. det låter som en dröm. all kärlek och värme till dig <3

  Svar
 16. Wenche
  20:52, 22 des 2016

  Oi, så fint! Jeg hadde eksakt samme evigvarende fødsel som deg første gangen, med drypp og vakuum og hele pakka. Har hele tiden gruet meg for å evt. bli gravid igjen, men kjenner jeg ble skikkelig glad av å lese dette.

  Svar
 17. marire
  09:36, 30 des 2016

  Kjære Ine, tusen hjertelig takk for at du deler så åpent og ærlig.
  <3

  Svar
 18. Isabel
  19:17, 30 des 2016

  Så fint å lese at det gjekk betre denne gongen. Min lille er 4 månadar og eg klarar framleis ikkje å lese fødselshistoriar utan å bli lei meg, for eg hadde ein skikkeleg fæl fødsel, og eg er så sykt glad for at eg aldri treng å gjennomgå noko sånt igjen.

  Ang. amming så har ammehjelpen ei gruppe på Facebook der du kan spørre etter råd fra andre mødre og Ammehjelparar (Ammehjelpsgruppa), også anonymt. Eller du kan sende e-post eller ringe til Ammehjelpen, og det kan t.o.m komme ein ammehjelpar på heimbesøk til deg. Om du vil ha hjelp til å slutte med brystskjold, altså.

  Fine Ylva <3

  Svar
  • Ine
   23:46, 30 des 2016

   Huff, så trist å lese! Jeg kjenner meg veldig igjen, for min første fødsel var også ganske fæl. Håper du etter hvert kan få bearbeidet opplevelsen, hvis du ønsker det <3 Takk for tips! Jeg er med i gruppa på Facebook. Så langt går det bra med brystskjold, selv om det så klart hadde vært mest lettvint å slippe det. Vi får se etter hvert :)

   Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *