Fine ting denne helga

i små og store gleder

14 Kommentarer på Fine ting denne helga

 1. Marlou
  11:02, 01 sept 2013

  jeg har flyttet til den nye lille leiligheten min og selv om den var veldig skitten og rotete (og jeg måtte vaske i flere timer før jeg kunne flytte inn tingene mine…) begynner den å føle litt «hjem» :)

  for en fin genser du har! og fine helgeting.
  og for et fint bilde av deg og lille Orvar. jeg synes du kler å være mamma :)

  Svar
 2. Aslaug
  13:47, 01 sept 2013

  Ååååh, det bildet med deg og Orvar er nydelig!! Denne helgen har jeg hatt overnattingsbesøk av ei venninne, spist god mat, trent litt, strikket på skjerfet mitt og bare tatt det helt med ro.

  Svar
 3. Synnebollen
  15:42, 01 sept 2013

  Så fine helgegleder! Jeg elsker det litt skeptiske uttrykket til Orvar på bildet, haha.
  Min helg består av blant annet å spise kosefrokost med kjæresten, å gå på fest med flotte kolleger, å bruke en favorittkjole med stort skjørt som svisjer når jeg går, å drikke en te jeg forbinder meg høst nå som september er her, og å kunne bruke mye tid på boka jeg leser for øyeblikket. Herlig.
  Fortsatt god søndag!

  Svar
 4. Maria
  16:12, 01 sept 2013

  Jentetur til Trollvann med blingser, god te og sjokolade. Overskudd til litt husarbeid. Vintagekupp på Frøken Dianas salonger. God hjemmelaga pizza. Oppstart på ny krimbok. Så fint at du spør, så ser jeg alt jeg har å være takknemlig for denne helga!

  Svar
 5. Maren
  19:32, 01 sept 2013

  For en fin helg! Og så utrolig fine dere er! Min helg har også vært fin, med familiemiddag på restaurant, loppemarked og venninnebesøk (inkludert baby <3 ), jobbing og snart kino. Og sjokolade med karamell!

  Svar
 6. Eirin
  20:56, 01 sept 2013

  Jeg har vært på frokostbesøk, loppemarked, spist hjemmelaget pizza, gått tur, sett film, strikket på mariusgenser, hørt på musikk og kost meg med norske plommer. Må for resten si at du er veldig fin på håret!

  Svar
 7. hvitskygge
  21:33, 01 sept 2013

  Å, så fin han er.. Han har din munn! : )

  Min helg har vært full av forventning – jeg starter på mitt andre år som masterstudent i morra. Det er jo ganske spennende. Og så har jeg bare tatt det med ro og prøvd å bli vant til å være i Nijmegen igjen, etter en lang ferie i Norge.

  Svar
 8. -e-
  22:09, 01 sept 2013

  Så fint det ser ut som dere har det!

  Jeg har også en bitteliten en, og vil trekke frem søvn som en fin ting med helga:) I dag hadde vi en god søndagsmorgen med kosing lenge i senga før deilig sconesfrokost. Har hatt hyggelig besøk og bakt banankake. Endelig fått lest i bok! Og kjøpt med helt ny bukse. Ikke gravidtøy lengre – hurra!

  Svar
 9. Ane
  09:14, 02 sept 2013

  Herlig helg, ser det ut som! Min helg har vært lange morgener, permisjonskaballegging (på kafé for å gjøre det litt hyggeligere, jeg og mannen har til sammen fem jobber og hvert vårt studie), bananpannekaker til frokost, vaffelbesøk av venner og filmkikking. Rolig og godt. :) God uke til dere!

  Svar
 10. Mamma
  13:22, 02 sept 2013

  Hagefest i regi av Rolf Jacobsens venner på lørdag i bakgården hos Tante Gerda. Ola Jonsmoen holdt glitrende foredrag om sitt forhold til poesi generelt og til Rolf Jacobsen spesielt. På søndag: Innsettelse av Trond Våge som domkantor på Hamar. Og han spilte så vi danset ved utgangen av domkirka. Herlig!

  Svar
 11. Mamma
  21:49, 02 sept 2013

  Og det aller fineste i helga var et bilde sendt som sms med morgensmil av den gode Orvar!

  Svar
 12. Siv Annette
  11:20, 03 sept 2013

  For et herlig bilde av dere to. Det er så godt å lese at den intense barselstida ikke er like intens lenger, og at dere koser dere masse! Min helg skulle egentlig vært tilbrakt med Dag og et vennepar(med en liten gutt) på ei hytte, men på grunn av sykdom ble det avlyst og vi fikk plutselig ei hel helg åpen. Det førte til masse kjærestekos som middag og kino på lørdag, og en fire timer lang sykkel-og oppdagelsestur for å finne bryllupslokalet vårt på søndag! Det er forhåpentligvis i boks, så om to år skal dere få være med å danse i fjæra utenfor Trondheim :)

  Svar
 13. Tiril
  12:37, 03 sept 2013

  For et nydelig navn! Og For en Nydndelig liten gutt!

  Det er så herlig når en endelig får tid til å gjøre litt andre ting innimellom.
  Fint med min helg; å trekke om 3 gamle stoler med blomstertrekk, å våkne til at E lager smilelyder i vugga, å plukke plommer, å stelle rosehagen som ennå blomstrer så fint og å dra på skattejakt på diverse bruktbutikker.

  Svar
 14. lisemarielia
  14:44, 04 sept 2013

  Oj som han likner på deg! Der ser du allerede en som blir mamma’en sin lik. Høres ut som en koselig helg!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *