Fem ting som skal gjøre denne dagen bra

i små og store gleder

10 Kommentarer på Fem ting som skal gjøre denne dagen bra

 1. Ingvildogmusikken
  09:44, 26 mar 2014

  Så koselig Ine:) Jeg skal lytte til mengder av den fineste musikken jeg vet om, kanskje komponere litt, ha hjemmekontor og drikke kaffe. Jeg skal prøve å ikke la alt på må-gjøre-lista stresse meg, men heller ta en ting av gangen og på den måten få gjort mye:)
  Ha en fin dag!

  Svar
 2. Hanne
  09:55, 26 mar 2014

  Jeg får besøk av min snille far som hjelper meg med noen oppussingsprosjekter. «Så flink familien din er til å hjelpe hverandre» sa en venninne til meg i går, og det er så sant. Så det gjør meg glad i dag.

  Svar
 3. samovaren
  09:55, 26 mar 2014

  så fint! elskar nye laken. eg skal óg til island i sommer – på språkkurs! trur det blir bra. det er så mystifistisk og vakkert der.

  Svar
 4. neverendingcircles
  10:30, 26 mar 2014

  Dagen min skal bli bra fordi
  – jeg skal gå tur i sola med ei venninne
  – jeg skal på trenerjobben jeg elsker
  – jeg skal pakke til å dra på tur i morgen
  – det er walkabout på tv i kveld.

  Svar
 5. Ragnhild
  11:00, 26 mar 2014

  En ting som gjorde dagen bra i går var hvertfall oppskriften din på linsesuppe! Den var også koselig å lage, litt mens babyen sov og litt mens hun var våken. Takk for oppskriften – og for koselig og ærlig blogg!

  Svar
  • Ine
   20:49, 27 mar 2014

   Så bra! Tusen takk til deg for fine ord!

   Svar
 6. Anaruh
  11:03, 26 mar 2014

  * jeg har på meg en ny, gul cardigan
  * jeg har planer om å se onsdagskino i kveld
  * jeg skal unne meg noe godt til kaffien
  * jeg skal krysse fingrene for at vi får barnevakt for en dag hvor både jeg og mannen skal på jobbreise
  * jeg skal drikke mye god te. Går og finner meg ny kopp nå, jeg :)

  Svar
 7. Aurora
  14:01, 26 mar 2014

  I dag har jeg levert inn jobbsøknader og CVer og krysser fingerene, jeg spiste avokado til frokost, jeg var ferdig på skolen kl 10 og jeg tror jeg også må ta meg en sjokoladebit eller tre etterhvert, hihi.

  Svar
 8. Maren
  14:38, 26 mar 2014

  Åh, for et nydelig bilde! <3 Dagen i dag er fin fordi jeg tar det med ro når jeg kjenner at jeg trenger det. Også gleder jeg meg til å se dere to igjen.

  Svar
 9. Vicky
  04:30, 27 mar 2014

  vad skönt att höra att det var någon mer än jag som åt sött till kaffet. tre digestivekex för min del, hehe.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *