Favorittscones

i vegetarmat

11 Kommentarer på Favorittscones

  1. Bettina
    10:37, 03 jun 2013

    Takk for oppskriften! Tror jeg vil prøve den, for jeg synes absolutt scones smaker best uten natron!

    Svar
  2. skriblerina
    11:33, 03 jun 2013

    Fin oppskrift :), men skal de ikke heve? :)

    Svar
    • Ingvild S
      22:48, 03 jun 2013

      Det er det som er det fine med scones, de trenger ikke å heve! Man kan blande røren, bake de ut, gå i dusjen og vips; deilig nystekt til frokost!
      Eller andre måltider. Mums! :D

      Svar
  3. tulleandtricks
    15:03, 03 jun 2013

    Endelig! Denne har jeg ventet på. Takk for oppskrift :)

    Svar
  4. Frøydis
    16:33, 03 jun 2013

    Scones er så bra! Eg har fått augene litt ekstra opp for det etter eg flytta til England. Må berre læra meg å lika te, nå :p

    Svar
  5. piggsvin
    17:40, 03 jun 2013

    Åhh, det så godt ut. Skal prøve ut oppskriften.

    Svar
  6. Maren
    19:31, 03 jun 2013

    Mmm! Tror dette skal få bli frokost denne uka <3

    Svar
  7. Eirin
    22:44, 03 jun 2013

    Disse skal jeg lage i morgen til frokost. Jeg skrev brev til Bestemor i kveld og da sendte jeg med denne oppskriften i tilfelle hun også ville prøve. Syns du har en finfin blogg :)

    Svar
  8. xkake
    11:49, 05 jun 2013

    Kjempefin oppskrift, tror jeg kanskje skal prøve denne en gang. : )

    Svar
  9. June
    18:58, 05 jun 2013

    Kjempegode! Eg laga dei til kvelds i går, og fant ut at dei måtte lagast i kveld og! Så no blir det snart pause i eksamenlesing med scones og venninnebesøk! Tusen takk for oppskrift!

    Svar
  10. Katrine
    22:59, 05 jun 2013

    Så fint at du legger ut oppskift, denne skal jeg prøve! Blir alltid så sulten når du legger ut frokostbildene dine :)

    Svar

Svar skriblerina Avbryt

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*






Kommentar *