Et eventyrplagg

i grønn hverdag, inspirasjon, min stil

Endelig ble det juleferie! Her har det vært stille i det siste, fordi jeg har hatt det så travelt med å skrive så mye som mulig på oppgaven min før jul. Jeg kom ikke helt i mål, men jeg har bestemt meg for å ta litt fri nå likevel. Akkurat nå er vi en liten tur innom besteforeldrene på Hamar, men allerede i morgen reiser vi nordover for å feire jul med Ståles familie.

Før vi reiste fra Oslo i går, tok jeg meg tid til en bytur på fredag. Jeg hadde frisørtime (luksus!), et par julegaver å handle og hyggelige avtaler for kaffe og lunsj. Da jeg egentlig var på utkikk etter gave til min kjære, var det noe som fanget blikket mitt på Fretex. Noe skikkelig julerødt. Og mykt. Og varmt. Nemlig en cape!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var kjærlighet ved første blikk. Den er i ull og cashmere, med deilig myk juksepelskant. Jeg hadde ikke egentlig planer om å kjøpe noe til meg selv, men denne klarte jeg ikke å gå fra. Jeg synes den er så eventyrlig fin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den har plass til så mange lag med ull under som jeg bare vil, og er perfekt å bruke utenpå kjoler. Også passer den så fint til den røde lua mi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi skal få det fint sammen i vinter, capen min og jeg ♥

8 Kommentarer på Et eventyrplagg

 1. Vicky
  14:07, 21 des 2014

  men OMG du ser ut som från en saga! hur fin som helst. passar perfekt till fina gudrunmössan också ju. <3 rödluvan deluxe. säg till när du är tillbaka i stan så kanske vi kan ta en fika. kram!! <3

  Svar
 2. Heidi
  16:01, 21 des 2014

  Det ser ut som du skal være med i Reisen til julestjernen :)

  Svar
 3. Hanne
  16:32, 21 des 2014

  Nydelig cape! Og flott dame!

  Svar
 4. Maren
  20:06, 21 des 2014

  Dere er en perfekt match! <3

  Svar
 5. Anaruh
  09:04, 22 des 2014

  Åh! Tenk å bare ramle over en sånn skatt på Fretex bare sånn helt tilfeldig! Dere to er nok meant to be – Fin du er i den!

  Svar
 6. ina
  01:34, 23 des 2014

  Hot mama! Fantastisk flott på deg; fargen, snitt og alt. Og den fine lua, med nysveis som også er fin, under. Duverden! Gratulerer med alt det nye! Veldig gode kjøp!

  Svar
 7. Katrine
  11:38, 11 jan 2015

  Du er så fin, og akkurat nå tok du pusten fra meg!

  Svar
 8. Frida
  18:35, 16 jan 2015

  Så fiiiiiin du är i den!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *