Et bursdagsønske

i små og store gleder

33 Kommentarer på Et bursdagsønske

 1. maria celine
  21:41, 19 aug 2010

  hei. jeg kan ikke huske at hvordan jeg fant deg, men jeg husker at jeg anbefalte deg videre til ei blogglesevenninne med en gang. liker måten du forteller om hverdagen på. og at du er sånn deilig, passelig ærlig, uten at det er for utleverende.
  det er gøy å følge bloggen din!
  hilsen koffeine-fan maria celine :)

  Svar
 2. Mildrid fiske
  22:02, 19 aug 2010

  Veldig koselig å lese bloggen din Ine. Gratulerer med ett årsdag. hilsen Heksa blå fra Trastbygda

  Svar
 3. Dypvannsfisk
  22:02, 19 aug 2010

  Oj, men de er jo ingen andre enn meg som har kommetert. Jeg husker ike hvordan jeg fant bloggen din, men nå ligger den iallefall i RSS-feeen min.
  I dag har jeg sett på otere.

  Svar
 4. Madeleine
  22:56, 19 aug 2010

  23 år, løkkajente, har feit pus, kjøpt hele gilmoreboksen, mattestudent. Hekta på vivaldi fire årstider, vinter del 1. Skriver dårlig i smug på sengekanten på ipod.

  Svar
  • koffeine
   09:41, 20 aug 2010

   Gjett om jeg ønsker meg Gilmore girls-boksen! Den skulle fått hedersplassen i hylla. En feit pus hadde også vært fint. :)

   Svar
 5. tinekatrine
  23:18, 19 aug 2010

  Jeg heter Tine Katrine, er 20 år og bor i Oslo! hoho. Og jeg fant bloggen din fordi du kommenterte på min, tror jeg? Også likte jeg den og begynte å følge den på bloglovin! Snart begynner jeg på kunstskole, og jeg liker best å tilbringe dagene mine med fine venner og å ta bilder. Jeg får vondt i magen hver gang jeg ser en hund, for jeg har så lyst på en, men jeg er like glad i katter og alle andre dyr. Jeg har to katter i mandal som snorker når de sover. Jeg sovner best når det regner og noen holder rundt meg, og asiatisk mat er det beste i verdenen. Egentlig er asia generelt kult på alt. Jeg vil lære japansk, ser masse anime, og skal kanskje neste høst bo i kina. FINT!

  Svar
 6. Marlou
  06:10, 20 aug 2010

  hei! jeg heter marlou og husker ikke hvordan jeg fant bloggen din, men det er i hvert fall ikke for så lenge siden. jeg likte den, så leser :) jeg er 20, bor i nederland, liker at det en-de-lig blir fint vær igjen i dag! gratulerer med et-års-blogg, selvfølgelig!

  Svar
 7. Marianne
  06:38, 20 aug 2010

  Gratulerer med ett år! Gleder meg til å lese videre her i maange år til (forhåpentligvis!) :-)

  Svar
 8. Ingvild (kolega)
  07:12, 20 aug 2010

  Hei Ine!
  Grattis med bloggbursdag! Jeg fant bloggen din da jeg logga inn på facebook en dag. Så ble jeg nysgjerrig og begynte å lese. Det er så utrolig koselig:) Du skriver veldig bra, og jeg blir så glad av å lese om sånne fine ting som kaffe og ikke minst Island!Den kafeen dere var på nede i kjelleren har jeg også vært på. Den er jo magisk!
  Har fulgt bloggen din i sommer, og kommer til å gjøre det utover høsten. Vi ses kanskje på jobb snart?
  Klem

  Svar
  • koffeine
   09:37, 20 aug 2010

   Så koselig med kommentar fra deg! Jeg er ferdig med sommerjobbturnusen, men tror det blir helgejobbing i høst. :)

   Svar
 9. Mamma
  07:21, 20 aug 2010

  Gratulerer med bloggens bursdag. Koffeine er preget av ditt engasjement og din gode penn….og ditt varme bankende hjerte! Lykke til m semesterstart! Klem fra mamma

  Svar
 10. koffeine
  09:54, 20 aug 2010

  Takk for alle koselige kommentarer! Spesielt hyggelig å se noen nye navn. Det ser ut som det er en fin gjeng som leser Koffeine-bloggen :)

  Svar
 11. Kristine
  10:04, 20 aug 2010

  Forsinket gratulasjon kommer fra meg!
  Jeg leser bloggen din særlig fordi vi er opptatt av mange av de samme tingene.
  Jeg er helt klart en katteperson, så jeg liker ekstra godt når du skriver om dem. Gæren etter Gilmore Girls er jeg også. Dessuten er det fint å lese skribleriene til noen som ser verden på en fin måte og gjør sitt for at den skal bli god. Det synes jeg er viktig :)

  Svar
 12. somalieren
  12:15, 20 aug 2010

  Gratulerer, Ine!

  Tror jeg fant deg gjennom bloggen min?

  Du har en skikkelig fin blogg, som inspirerer. Jeg ble øyeblikkelig forelsket. Og nå har jeg begynt å elske den. Fortsett!

  Jeg? Jeg er ei som snubler når jeg går, har en lei tendens til å treffe telefonstolper når jeg snakker i telefon og hører på Sufjan Stevens samtidig, elsker å skrive, men skriver sjeldent, leser om celler til nesetippen blir grønn og lilla. Og når jeg er skikkelig glad snakker jeg så fort at folk går i surr. Men folk sier de er glad i meg likevel. Så det er vel bra?

  Svar
  • koffeine
   22:49, 20 aug 2010

   Det stemmer nok, for bloggen din er en av de første jeg begynte å lese.

   Også har jeg på følelsen at du er ei jente det er lett å bli glad i :)

   Svar
 13. Toril
  14:14, 20 aug 2010

  Jeg bare kjenner at jeg blir så utrolig glad av å lese bloggen din!! Du klarer å fange øyeblikkene og livet! Takk!!
  Lykke til med studiestart – du har valgt riktig fag :-)

  Svar
 14. Ilona
  15:38, 20 aug 2010

  Er 20 år og bor i Tromsø. Jeg husker ikke hvordan jeg fant bloggen din,men jeg har fulgt den i all hemmelighet siden i vinter.Jeg liker bloggen din fordi vi liker mye av de samme :) Det var her jeg oppdaget Anna Järvinen. Hun har ordentlig finfin musikk! Ja,bloggen din inspirerer meg :)

  Gratulerer med ett år!

  Svar
 15. Synne
  18:11, 20 aug 2010

  Gratulerer! Bra jobba!
  Om meg: Jeg er glad i deg (men det vet du nok allerede).

  Svar
 16. Heksa blå i trastbygda.
  18:15, 20 aug 2010

  Veldig trivelig blogg

  Svar
 17. terese blå.
  19:50, 20 aug 2010

  fine bilder og fine ord som forteller + fin ine

  (:

  Svar
 18. kjersti
  20:42, 20 aug 2010

  gratulerer, søte søte som har skrevet blogg i et helt år, åh, tenk det <3 nå vil jeg bare ha kake selv om jeg har spist kjempemasse i dag.

  jeg tror jeg fant deg da du la en eller annen søt kommentar igjen i bloggen min. jeg vet at jeg ble glad, for jeg blir alltid glad når et nytt menneske gir lyd fra seg og sier noe fint.

  sokker er noe av det fineste og søteste og beste jeg vet, men jeg går nesten alltid barbent. jeg har lyst på hund mer enn nesten noe annet, men er ikke frisk nok til å ta meg av en og drømmer om hva slags jeg skal få hvis jeg blir det noen gang – foreløpig har jeg lyst på nesten alle rasene som finnes tror jeg. en av de fineste tekstene jeg har lest om regn er skrevet av inger hagerup og den står i en liten hemmelig bok med essay og novellesamlinger av den fine damen. jeg er utrolig glad i å lage små vegg-collager, men jeg har vært for sliten til å gjøre det på lenge – nå ser jeg bare frem til å begynne på nytt i den kommende leiligheten. jeg lengter etter å bli kysset hver dag. jeg er redd for mange mange ting hver dag. jeg synes norsk melkesjokolade er den beste i verden og kommer aldri til å ombestemme meg. jeg får fregner på armene om sommeren. jeg har sett alle sesongene av gilmore girls så mange ganger at jeg nå bare ønsker meg noen å vise alle sesongene til slik at jeg har muligheten til å gjenoppleve dem skikkelig enda en gang. jeg er redd for vinteren, men synes den er til himmerik vakker. "knus" er et av de fineste ordene. "trøst" er et annet.

  suss.

  Svar
 19. koffeine
  22:51, 20 aug 2010

  Åh, jeg blir så glad for alle de koselige kommentarene deres. Og små ting som forteller litt om hvem dere er. Takk! :)

  Svar
 20. sigrid agnethe
  08:13, 21 aug 2010

  eg heiter sigrid agnethe og eg fann bloggen din fra hanne sin blogg og så begynte eg å lese sidan du er kjærasten til ståle og sidan det såg ut som ein kjekk blogg. og det er det. veldig kjekk. så hurra for han! ellers så er eg ein katteperson, favorittordet mitt er «aprikos», eit anna ord eg synes er fint er «manesje», og da tenker eg på at det er lenge sidan eg har vore på sirkus, men det er heilt ok. også gledar eg meg til haust.

  Svar
  • koffeine
   14:39, 21 aug 2010

   Jeg er glad for at du fant bloggen min, for da fant jeg bloggen din også. Hvis du bor i Oslo nå, så kan vi kanskje gå på kafé en gang, selv om vi ikke kjenner hverandre, for da blir det sikkert ekstra fint, sånn som du sa :)

   Svar
   • sigrid agnethe
    17:44, 21 aug 2010

    jaaa. eg synes òg det. eg skal gå på universitetet eg også, og eg tippar på samme fakultet som deg (hf liksom), så om ein av oss ser den andre, så seier ho hei. avtale?

    Svar
 21. Kristin
  17:20, 22 aug 2010

  Gratulerer med (overstått) ettårsdag! Eg fann jo bloggen din på facebook, og er innom statig :)
  Stikkord om meg: katteperson, tante til 10 (det høres veldig gamalt ut), favorittbok «Verdas mest forelska par» (av Rune Belsvik), favorittdikt «Um pengar» (av Arne Garborg), favorittkoppen min er blå med oransje og kvit blomst på, og den er favorittkoppen min fordi eg fann den på svigerfar sin gård på sørlandet. Og så er eg veldig glad i regn, masse regn! Når det regner klarer eg alltid å kose meg litt ekstra :)

  God søndag!

  Svar
 22. slikejenter
  06:59, 23 aug 2010

  Jeg husker ikke hvordan jeg fant fram til bloggen din, men det er en av mine nye elsk-blogger, som jeg titter innom mens jeg drikker morgenkaffen eller trenger en pause. Jeg er i slutten av tjueåra, bor i Oslo og blogger annonymt :)

  Jeg liker late søndagsmorgener og sene fredagskvelder. Jeg drikker mye kaffe (tror det var det som tiltrakk meg bloggen din in the first place – navnet!). Min absolutte favorittserie er Six Feet Under og jeg elsker fuskepelspleddet mitt. Jeg blir blank i øya av diktene til Olav H. Hauge og det aller beste jeg vet er løfteklemmer og varme sommerkvelder.

  Jeg liker å lytte til bruddstykker av andre sine samtaler, og jeg liker å sitte alene på cafe og studere folk. Jeg er veldig glad i å sitte sammen med fine folk også ;)

  Svar
 23. koffeine
  08:27, 23 aug 2010

  Takk for at dere legger igjen gode ord! De siste dagene har det vært ekstra spennende hver gang det er en ny kommentar på akkurat dette innlegget :)

  Svar
 24. wine-fueled narcissism
  09:32, 23 aug 2010

  GRATULERER MED DAGEN!

  Jeg heter Stine, 25, bor på Frogner. Er masterstudent, freelance barista, vin-nerd, tante til Sebastian, rosemalingsentusiast, Garborg-elsker, samboer, nordnorsk, Twin Peaks-avhengig.

  :)

  Svar
 25. Monika
  03:41, 17 sept 2010

  Jeg leser bloggen din jeg. For jeg blir så glad av den. For du er så glad. Det er fint. Spesiellt når jeg er litt lei meg, da er det fint å lese bloggen din. Håper du har det fint. <3

  Svar
  • koffeine
   07:06, 17 sept 2010

   Monika! Så koselig (: Jeg er glad for at noe jeg skriver kan muntre deg opp hvis du er lei deg. Også håper jeg at du har det fint, på andre siden av jorda.

   Svar

1Pingbacks & Trackbacks on Et bursdagsønske

 1. […] I går hadde bloggen min 2 års-dag! I fjor hadde jeg som bloggbursdagsønske at du som titter innom legger igjen et spor etter deg, fordi jeg […]

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *