En torsdag med litt feiring

i små og store gleder

På mandag hadde jeg min aller siste eksamen som lektorstudent! Og jeg tror det gikk fint. I alle fall greit. Og noe mer enn det hadde jeg ikke ambisjoner om. Dette var et fag jeg har hatt planer om å ta opp igjen siden 2010, da jeg frøs fullstendig på eksamen, og trakk meg. Derfor var det ekstra godt å få den ut av verden. Så nå er jeg – etter noen omveier og to barn – endelig ferdigutdannet lektor. Det fortjente en liten feiriring!

Så på torsdag hadde jeg bestilt frisørtime. De fleste av årene jeg har vært student, har jeg hatt det som premie etter eksamen. Ståle var med, så han kunne trille en tur mens jeg ble klippet. (Og kjøpe julegave til Orvar!) Så deilig! Jeg gikk for rett pannelugg denne gangen, og er veldig fornøyd.

Processed with VSCO with f2 preset

Etterpå gikk vi til en av mine beste kaféer i Oslo, nemlig Vespa! Det er så fint der. Og pluss pluss: De har stellebord, og til og med en liten lekekrok for større barn med masse bøker, spill og leker.

Processed with VSCO with f2 preset

Vi spiste vegetarsandwich, som var et slags ostesmørbrød med salat. Jeg klarte ikke helt å finne ut hva som var på det, men det smakte i alle fall veldig godt.

Processed with VSCO with f2 preset

Etterpå måtte vi ha kaffe, så klart. Cappuccino på meg, og sjokoladekjeks. De har den beste jeg har smakt i Oslo. Sånn perfekt seig inni og sprø utenpå. Og så stor at den egentlig nærmest er som et måltid i seg selv. Det passer bra for meg som ammer. Rett etter at jeg tok bildet våknet forresten Ylva, og jeg ammet en veldig sulten og litt urolig bebis samtidig som jeg drakk kaffen min. Sånt som ikke synes på bilde, nødvendigvis. Vi hadde det i alle fall veldig koselig!

Processed with VSCO with f2 preset

Nå gleder jeg meg veldig til å ha permisjon uten å ha noe annet jeg egentlig burde gjøre hele tida!

18 Kommentarer på En torsdag med litt feiring

 1. marire
  10:49, 10 des 2016

  Gratulerer så masse! Hurra for siste eksamen som lektorstudent! Unner deg så innmari den følelsen av ikke lenger å ha noe som henger over en hele tiden…
  Og takk for at du også skriver om det som ikke synes på de fine bildene!
  <3

  Svar
 2. ida
  10:57, 10 des 2016

  Gratulerer så mye med overstått eksamen og siste eksamen som lektorstudent! :D Håper du får en fin tid fremover :) Godt å ikke ha noe skolearbeid eller lignende som ligger og forstyrrer i bakgrunnen. God helg! <3

  Svar
 3. Kristine
  11:35, 10 des 2016

  Hurra! Gratulerer så mye – synes det er skikkelig imponerende! :D
  Også så fin du ble på håret!

  Svar
 4. Anne Line
  11:51, 10 des 2016

  Jeg er så stolt av deg! Tenk på alt du har gjort og fått til de siste årene <3

  Svar
 5. mariell
  14:58, 10 des 2016

  Dette er TYP dagen eg skal ha i Oslo neste veke: frisørtime også gigantisk kjeks på Vespa!

  Svar
 6. Marion
  16:43, 10 des 2016

  Hooray for you! Congratulations, Ine!

  Svar
 7. Silje
  16:54, 10 des 2016

  Masse, masse til lykke og gratulerer! Så kjekt å vere ferdig :) Og den nye hårsveisen er nydeleg ^^

  Svar
 8. Hanne
  19:58, 10 des 2016

  Gratulerer så mye med vel overstått eksamen! Og sååå fin sveis, får lyst til å klippe pannelugg selv.

  Svar
 9. Nadja
  02:12, 11 des 2016

  Gratulerer så masse kjære Ine. Må føles veldig deilig. Og det var mer enn velfortjent med feiring og en så fin en dag.

  Svar
 10. neverendingcircles
  09:01, 11 des 2016

  Gratulerer! Det er deilig hver gang man er ferdig med en eksamen, og ekstra fint da man er helt ferdig og lektor!

  Svar
 11. Ragnhild
  10:27, 11 des 2016

  Gratulerer so mykje – so herleg å kunne seie seg ferdig med noko ein har jobba mot so lenge! Nyt tida framover!

  Svar
 12. Josefine
  10:51, 11 des 2016

  Hurra for deg, Ine! :) :) Nyt juleferien, det er velfortjent <3

  Svar
 13. Ingeborg
  14:52, 11 des 2016

  Gratulerer som ferdig utdannet! Det er en fantastisk følelse. Kos deg mye i julen og i resten av permlsjonen.

  Svar
 14. Henriette
  10:37, 12 des 2016

  Gratulerer med ferdig lektorutdannelse. Velkommen til læreryrket, som er spennende og krevende. Ingen dager er like – og gudskjelovogtakk for det :-)
  Klem
  Lektor Henriette

  Svar
 15. Little Miss Sunshine
  17:45, 12 des 2016

  Hurra, gratulerer som ferdig lektor! Jeg ble det selv i juni, og jøye meg så godt det var :-)

  Svar
 16. Oda
  22:12, 12 des 2016

  Gratulerer med overstått! :) Nyt tiden videre med lille Ylva :)

  Svar
 17. Ellen
  13:31, 18 des 2016

  Åh, grattis <3

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *