En rolig torsdag

i hverdagen, små og store gleder

Breakfast
I dag gjorde jeg noe jeg ikke pleier å gjøre: jeg gikk og la meg da Ståle og Orvar dro avgårde til barnehagen. Jeg våknet etter tre timer – litt fortumlet og i litt bedre form enn da jeg la meg. Nå er nemlig hele familien forkjøla, slik jeg har hørt at det gjerne er det første året med barn i barnehage. Det har vært lange netter med mye trøst og lite søvn, så en formiddag med uforstyrret søvn gjorde virkelig godt.

Siden vi ikke hadde brød i hus, bakte jeg scones til frokost – hverdagsluksus! Nå har jeg spist, lest avisa og drukket en stor kopp kaffe, og håper på noen effektive arbeidstimer før jeg skal hente Orvar. Sola skinner så fint gjennom det gule løvverket utenfor vinduet vårt, det er en riktig fin høstdag i Oslo. Håper dere har fine torsdager der dere er!

6 Kommentarer på En rolig torsdag

 1. Mamma
  13:34, 02 okt 2014

  Så bra at du fikk hvilt litt. God bedring!

  Svar
  • Ingunn
   14:37, 02 okt 2014

   Hei! Lærermamma med høstferie har gjort det samme et par dager denne uka: et par timer søvn før retting av stiler. Nå har jeg akkurat slutta å amme sønnen min på 14 måneder. Det er både deilig og trist på samme tid. Han sover faktisk bedre på natta, og det trenger en sliten mamma også nå.Kan jeg spørre om du ammer ennå?

   Svar
   • Ine
    15:02, 02 okt 2014

    Det høres lurt ut!

    Da har vi jo nesten akkurat like gamle gutter! Morsomt. Jeg ammer fortsatt, ja. Virker ikke som lillen har planer om å slutte med det første, men vi får se. Det hadde jo vært veldig godt å få sove litt lenger om gangen… Samtidig er det vel ikke automatikk i at de sover bedre når man slutter å amme, kanskje?

    Svar
    • Ingunn
     19:31, 02 okt 2014

     Nei, det er absolutt ikke noen automatikk i det. Det finnes ingen magiske oppskrifter for å få barn til å sove, spør du meg. Men det er godt at pappaen og jeg kan dele litt på nettene når vi nå har bestemt at han ikke skal få melk om natta mer. Men hvis jeg ikke ble så sliten, hadde jeg ikke slutta nå jeg heller. Jeg kommer til å savne nærheten med babyen min.

     Svar
     • Ine
      10:59, 03 okt 2014

      Noen magisk oppskrift finnes ikke, nei. Tror det er best å følge egen intuisjon, og eventuelt be om kvalifisert råd fra helsestasjonen eller lignende. Jeg sluttet i hvert fall å google baby og søvn ganske kjapt! Skjønner godt at det er godt å kunne dele mer på nettene, det er hovedgrunnen til at jeg kan tenke meg å slutte å amme om ikke altfor lenge. Men som du skriver, den nærheten med babyen er fin. :)

 2. Maren
  18:27, 02 okt 2014

  Søvn og scones, to fine ting! Klem til deg <3

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *