En rolig torsdag

i hverdagen, små og store gleder

6 Kommentarer på En rolig torsdag

 1. Mamma
  13:34, 02 okt 2014

  Så bra at du fikk hvilt litt. God bedring!

  Svar
  • Ingunn
   14:37, 02 okt 2014

   Hei! Lærermamma med høstferie har gjort det samme et par dager denne uka: et par timer søvn før retting av stiler. Nå har jeg akkurat slutta å amme sønnen min på 14 måneder. Det er både deilig og trist på samme tid. Han sover faktisk bedre på natta, og det trenger en sliten mamma også nå.Kan jeg spørre om du ammer ennå?

   Svar
   • Ine
    15:02, 02 okt 2014

    Det høres lurt ut!

    Da har vi jo nesten akkurat like gamle gutter! Morsomt. Jeg ammer fortsatt, ja. Virker ikke som lillen har planer om å slutte med det første, men vi får se. Det hadde jo vært veldig godt å få sove litt lenger om gangen… Samtidig er det vel ikke automatikk i at de sover bedre når man slutter å amme, kanskje?

    Svar
    • Ingunn
     19:31, 02 okt 2014

     Nei, det er absolutt ikke noen automatikk i det. Det finnes ingen magiske oppskrifter for å få barn til å sove, spør du meg. Men det er godt at pappaen og jeg kan dele litt på nettene når vi nå har bestemt at han ikke skal få melk om natta mer. Men hvis jeg ikke ble så sliten, hadde jeg ikke slutta nå jeg heller. Jeg kommer til å savne nærheten med babyen min.

     Svar
     • Ine
      10:59, 03 okt 2014

      Noen magisk oppskrift finnes ikke, nei. Tror det er best å følge egen intuisjon, og eventuelt be om kvalifisert råd fra helsestasjonen eller lignende. Jeg sluttet i hvert fall å google baby og søvn ganske kjapt! Skjønner godt at det er godt å kunne dele mer på nettene, det er hovedgrunnen til at jeg kan tenke meg å slutte å amme om ikke altfor lenge. Men som du skriver, den nærheten med babyen er fin. :)

 2. Maren
  18:27, 02 okt 2014

  Søvn og scones, to fine ting! Klem til deg <3

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *