En ny opplevelse (som jeg godt kunne vært foruten)

i tekster og tanker

0 Kommentarer på En ny opplevelse (som jeg godt kunne vært foruten)

 1. Sofie
  20:27, 20 feb 2012

  For en drittsekk.. Man skal ikke være redd for å gå på gata, ihvertfall ikke på dagtid!

  Svar
 2. Hanne
  20:41, 20 feb 2012

  Uff, for en ekkel opplevelse! Og så utrolig urettferdig det må føles. Jeg hadde nok blitt litt redd for å gå videre alene jeg også.

  Kos deg med kakao, bok og serie, og så kommer du helt sikkert til å klare deg fint over gangfelt igjen i morgen:)

  Svar
 3. astarkvedja
  20:47, 20 feb 2012

  For en drittsekk, det hørtes skikkelig ubehagelig ut. Håper du har klart å roe deg ned i ettertid og at du ikke blir redd for å gå aleine. De fleste mennesker er tross alt overkommelige å omgås, men så treffer man på et unntak og skjelver innvendig ei ukes tid.

  Svar
 4. Maren
  20:58, 20 feb 2012

  Åh nei, så utrolig ekkelt! Da hadde jeg også blitt kjemperedd. Det er så urettferdig å tenke på at mennesker oppfører seg slik. Jeg håper du puster ordentlig og fokuserer på de fine tingene som finnes, og at du lar de redde deg litt. Fint du har snille Ståle å ringe, omsorg er alltid det tryggeste <3

  Svar
 5. Synne
  20:59, 20 feb 2012

  Fy søren, for en dust! Tenk at han lot sine mangler (på trafikkferdigheter, selvkritikk, selvdisiplin, folkeskikk…) gå ut over deg på den måten! Håper mandagskvelden din blir kjempekoselig – det fortjener du tross alt uansett, og spesielt etter noe sånt – og at du viser gangfeltet hvem som er sjefen i morgen, hihi. Stor klem!

  Svar
 6. sotengelen
  21:04, 20 feb 2012

  Huff, høres ubehagelig ut. Jeg har vært borti lignende selv, men de gangene har jeg blitt dumsint.

  En gang ble jeg nesten påkjørt i gangfeltet. Han stoppet brått og rett før han traff. Jeg slutta å tenke og dunket hånden hardt i panseret hans. Skikkelig hardt. Han kom ut og skjelte meg ut for at jeg kunne ripa lakken. Jeg svarte bare at, ja det kunne jeg, men han kunne knust hodet på en 10-åring.

  Var skjelven etterpå. Jeg skjønner ikke at jeg turte, men jeg rakk ikke tenke. Det er ubehagelig å oppleve sinte mennesker. Det er godt å ha noen å ringe til.

  Svar
 7. Josefine
  21:24, 20 feb 2012

  For en drittsekk! Noen folk eier jo ikke folkeskikk, det går da ikke an å oppføre seg sånn. Makan.

  Skjønner godt at du ble redd, det hadde jeg også blitt om jeg hadde gått alene. Bra du ringte Ståle, når sånt skjer er det bare en trygg hånd å holde i resten av veien hjem som hjelper.

  Svar
 8. Ane
  21:51, 20 feb 2012

  Huff, så veldig ekkelt å lese! Godt du ser tydelig at all feil lå hos han, da. Teitingen. Kos deg så mye du klarer i kveld – og møt nye gangfelt med nytt mot i morgen :)

  Svar
 9. Hanne
  22:35, 20 feb 2012

  For en idiot! Skjønner godt at du ble skremt. Og tenk å være så frekk at han kjefter på DEG fordi at HAN ikke respekterer fotgjengerfeltet. Nei vettumeghva! Håper at denne tullingen ikke fører til at du i fremtiden vil føle deg redd i Oslos gater.

  (Dette er forøvrig den sinteste kommentaren jeg har lagt igjen noe sted på nettet, tror jeg.)

  Svar
 10. Heksa blå i trastbygda.
  23:26, 20 feb 2012

  Dette var jo abslolutt noe å være redd for. Ekkel opplevelse. Men i morgen går du frimodig over nye gangfelt. Denne mannen fortjener ikke at han s adferd blir til et hinder i hverdagen hverken for deg eller andre. Godt mot Kjære Ine.

  Svar
 11. xkake
  07:37, 21 feb 2012

  Utrolig ekkelt. Håper du ikke opplever noe sånt igjen. Jeg hater å gå over gangfelt, særlig her jeg bor, fordi bilene alltid gasser på mot gangfeltet og jeg er livredd for å bli påkjørt. Men det er jo helt utrolig at det finnes sånne bilister i en by. Håper du ikke lar deg skremme for mye, fordi det er jo det slike bilister vil.

  Svar
 12. annikken - osloliv
  09:38, 21 feb 2012

  DUST!! IDIOT av en mann altså!! Fullstendig ubegrunnet, han er sikkert en håpløs fyr på alle områder. Jeg hadde også blitt satt ut og redd, skjønner deg kjempegodt. Håper du slipper å oppleve noe sånt igjen.

  Svar
 13. Julie Marlen Engel
  10:22, 21 feb 2012

  Du er tøff! Men du skulle anmeldt han til poitiet! Jeg blir så sint når folk oppfører seg sånn!

  Svar
 14. Silje
  13:37, 21 feb 2012

  Håper dagen din er bedre enn i går! ;-)

  Svar
 15. Lammelåret
  13:38, 21 feb 2012

  Jeg synes ikke man skal tåle slike ting. Man har rett til å ikke bli skjelt ut eller krenket. Rett og slett.

  Svar
 16. kjersti
  14:15, 21 feb 2012

  «susan says, don’t get afraid. get angry.»

  men det er lov å være begge deler, eller bare en av delene. en skal føle det en føler. det er viktig, det. og det er jo en sunn og innstinktiv reaksjon å bli redd når noen uttrykker sterke negative følelser mot en, eller virker farlig.

  da jeg var femten gikk jeg rundt på et lite kjøpesenter i groruddalen med kjæresten min, og det kom noen litt eldre gutter forbi oss. en av dem kastet et raskt blikk på meg, smilte, og spyttet meg i ansiktet.

  det var vondt i hjertet, det.

  pappa ble rasende da han fikk vite det, og anmeldte det. men de ble selvsagt ikke tatt.

  jeg var redd, da, og knust, og liten.

  jeg er fortsatt rett og knust og liten nå, men jeg har lært meg å bli sint.

  Svar
  • kjersti
   14:16, 21 feb 2012

   ps: sitatet er fra «hogfather» av terry pratchett. nydeligmorsom og rar og klok bok.

   Svar
 17. Rakel
  19:23, 21 feb 2012

  Ikke noe hyggelig å høre!!! :(
  At han faktisk fulgte etter deg og kalte deg så stygge ting er bare helt på trynet! Har selv opplevd å nesten bli slått til fordi jeg snakka til en fyr som behandla hunden sin stygt.
  Enkelte er bare helt håpløse i oppførselen sin! *sint*

  Svar
 18. koffeine
  21:12, 21 feb 2012

  Takk for alle fine ord, dere! Jeg kan melde om at jeg har krysset opptil flere gangfelt i dag uten å støte på en eneste aggressiv drittsekk. (:

  Svar
 19. littlesecretworld
  01:59, 22 feb 2012

  Helt utrolig! Skulle ikke tro at sånt var mulig.
  Viser jo hvertfall at det finnes mange forskjellige typer mennesker der ute!

  Svar
 20. rosapille
  10:30, 22 feb 2012

  wow! Ikke nok med at man er nære ved å kjøre ned folk i gangfelt, men så å skjelle dem ut etterpå?! Håpløst.

  Ønsker deg all lykke i gangfelt i fremtiden:)

  Svar
 21. wine-fueled narcissism
  14:53, 22 feb 2012

  Huff, så ekkelt! :( Jeg opplevde noe lignende for et par år siden, når jeg gikk rett inn i en narkoman dame idét jeg rundet et hushjørne. Jeg var ganske stresset, og burde kanskje sett meg bedre om, siden jeg bokstavelig talt gikk RETT på henne med et «paff». Hun skjelte meg ut, og kalte meg for de styggeste ting, mens jeg beklagde og sa unnskyld på alle måter jeg kunne. Til slutt måtte jeg bare gå derfra, og da fortsatte hun og gå etter meg mens hun ropte videre… Heldigvis snudde hun til slutt, og jeg kunne fortsette til jobb mens hjertet hamret i brystet. Det handlet nok ikke om at jeg var redd for at hun skulle gjøre meg noe (hun var så påvirket at hun knapt kunne stå på beina), men mer om at jeg ble så sjokkert over at dette faktisk skjedde. Jeg er alltid litt mer obs når jeg sniker meg rundt hushjørner etter dette.

  Svar
  • koffeine
   18:25, 22 feb 2012

   Jeg tror det handler litt om at man ikke er vant til – og ikke forventer – at folk skal skrike til en og kalle en stygge ting. På samme måte som det jeg opplevde, fortjente du jo ikke å bli skjelt ut, og da oppleves det ekstra urettferdig.

   Svar
 22. Karoline
  11:08, 27 feb 2012

  For en liten dritt! Nå ble jeg sint. Du ER tøff, men det er klart at man blir redd når slik skjer. Stakkars deg, for en utrolig kjip opplevelse.

  Svar
 23. Lady Netta
  21:05, 02 mar 2012

  Åh, så utrolig slemt! Hvorfor i all verden ble han sint på deg liksom, det gir jo ingen mening? Uff, jeg hadde også blitt redd altså, der er du ikke alene.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *