En liten oppdatering

i babytid, mammaliv

22 Kommentarer på En liten oppdatering

 1. Rosenberg79
  14:31, 30 jul 2013

  Så fint innlegg :-) Håper du har hatt en super dag så langt med lille gutten din!

  Svar
  • koffeine
   13:11, 31 jul 2013

   Takk! Gikk fint å være alene noen timer.

   Svar
 2. Heidi
  15:12, 30 jul 2013

  Det stakk litt i meg da jeg leste du hadde hatt en tøff fødsel. Håper det ikke tar så lang tid før alt er som det skal igjen. Orvar var forresten et veldig søtt navn. Og et godt mannenavn også – når den tid kommer.

  Svar
  • koffeine
   13:05, 31 jul 2013

   Det var ikke dramatisk altså, men tok lang tid og gikk litt hardere utover kroppen enn man kunne håpa på. Går bra med meg nå!

   Hyggelig å høre at du liker navnet!

   Svar
 3. Synnebollen
  17:54, 30 jul 2013

  Jeg unner alle tre alt godt, og at det var så fint å besøke dere! Slike kraftanstrengelser og slike omveltninger krever selvfølgelig mye av en, så dere må jo bare bruke den tiden dere trenger til å hente krefter, finne frem til gode rutiner og stabilsere dere som et lykkelig lite trekløver. Dette blir så bra, vennen min!

  Svar
 4. Benedicte
  19:07, 30 jul 2013

  Så deilig å få en liten oppdatering! Og enda et søtt bilde! Jeg gleder meg til flere innlegg! Nyt dagene med den lille nyfødte, og prøv å slappe av mest mulig.

  Jeg håper du vil skrive om fødselen en dag. Det hørtes tøft ut for deg, og jeg håper virkelig at det var en fin opplevelse også, og at du kommer deg raskt igjen!

  Svar
  • koffeine
   13:07, 31 jul 2013

   Takk for hyggelige ord! Jeg må tenke litt på om jeg vil skrive om fødselen, det føles på en måte litt privat. Men det var absolutt en fin opplevelse også, og endelig å få møte barnet sitt gjør det så innmari verdt det uansett!

   Svar
 5. Ingvild S
  20:24, 30 jul 2013

  Inefine!
  Han er så fin og det er godt å høre dere begynner å «lande» litt. Det en absurd boble de første ukene, vi slo av telefonene og tok ikke imot besøk før etter 4 uker. Så leit å høre det ble en tøff fødsel,håper det går bra. (Seksukerskontrollen hos fastlegen ble en slags debriefing for meg)

  Svar
  • koffeine
   13:10, 31 jul 2013

   Tror det er veldig viktig å lytte til egne (og babyens) behov disse ukene. Skjønner godt at dere skrudde av telefoner og venta med besøk.

   Håper på en liten debriefing på 6-ukerskontrollen jeg også.

   Svar
 6. Ida Sundae
  23:56, 30 jul 2013

  Wowowow, gratulerer så mye! Har ikke vært på bloggbanen før nå, så dette var en hyggelig nyhet å komme tilbake til! Ønsker dere en god start på familielivet!

  Svar
 7. Ragnhild
  00:18, 31 jul 2013

  Gode Ine! Så fint å høyra at du er ved godt mot! Og om det skulle koma dagar der du ikkje er ved godt mot, så vit at vi er fleire som har vore der. Eg kjenner meg så att i det du skriv, med tøff fødsel og alt. Eg hugsar at det kjendest ut som om vi levde på utsida av verda, i vår eiga vesle boble. Eg ønskjer deg gode seinsommardagar i pysjamasen, med kaffikoppen og P2 og vesle Orvar sovande på magen. Og med pappaen! (Veldig fint namn, forresten!)

  PS: Eg får ikkje til å verken lika eller kommentera bileta dine på Instagram, men eg har likt og kommentert dei inni meg;-)

  Svar
  • koffeine
   13:15, 31 jul 2013

   Tusen takk for gode ord kjære deg! Det er absolutt dager der motet ikke er så stort, men heldigvis er ikke alle dager sånn. Kjenner meg igjen i boble-beskrivelsen!

   Så rart det med instagram, aner ikke hva det kan være.

   Svar
 8. Ane
  08:52, 31 jul 2013

  Vakkert bilde og vakre ord! Fint dere har lytta til egne behov og brukt mesteparten av tida på hverandre, og så håper jeg overskuddet kommer tilbake etter hvert. Kos deg med den nydelige gutten din!

  Svar
 9. underveis
  11:53, 31 jul 2013

  Barseltid er en egen tid. Krevende og sårbart og intenst. Det er vanskelig å forstå før en er der selv. Bra at dere setter på bremsene. Ikke krev for mye av dere selv. Andre ting får vente. Lykke til framover.

  Svar
  • koffeine
   13:16, 31 jul 2013

   Ja, nå er det bare vår lille familie som er fokuset. Andre ting får vente, som du skriver. Takk!

   Svar
 10. Maren
  22:23, 31 jul 2013

  Dere er verdens fineste lille familie. Det er fint å lese ordene dine. Tenk at dere har en liten baby nå! Jeg håper dagene er fine, det må være så flott å bli kjent med hverandre. Du er skikkelig tøff, og det mener jeg av hele meg. Vi sees snart <3

  Svar
  • koffeine
   23:11, 31 jul 2013

   Gode Maren <3 Gleder meg til å se deg igjen!

   Svar
 11. Solveig
  11:34, 06 aug 2013

  Et lite under :) Kan forresten anbefale deg en fin blogg: mammalivet.com
  Ei som skriver realistisk, ærlig og interessant om det å være mamma (selv interessant for meg som ikke er det). Håper dere har gode dager sammen, alle tre.

  Svar
 12. Katrine
  11:32, 07 aug 2013

  For et nydelig, mykt bilde av det søteste øret jeg har sett :)
  Håper alt er bra med dere <3 Tenker mye på dere! I går var det 1 måned igjen til termin, og jeg kjenner virkelig på at det begynner å nærme seg. Tenk at vi snart skal få hilse på Alfred vår. Tenk at jeg skal snart dele han med flere. Vi har så mange sterke stunder bare vi to om dagen. Plutselig kjenner jeg sakte, kraftige bevegelser – som om han snakker til meg <3
  Jeg tar dine råd på instagram, jeg sover mye og hviler det jeg kan. Ønsker dere en fin onsdag!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *