En helt vanlig onsdag

i mammaliv

Untitled
Orvar og jeg er på Hamar for å besøke mormor og morfar denne uka. Mormor (min mamma, altså) har flyttet rundt på avtaler, slik at hun kan passe Orvar noen morgener, mens jeg får sove. I dag startet jeg for eksempel dagen med å sove tre timer! Det var den best tenkelige starten på dagen for en sliten mamma. I løpet av natta hadde det blitt vinter igjen på Hamar, men jeg pløyde meg vei til byen likevel. Orvar og jeg skulle nemlig treffe ei venninne på fine Larsen. Der drakk vi god kaffe og snakket om barn, hva som er fint med å bo i Oslo og hva som har skjedd siden sist. Det er så fint med gamle venner som det er lett å prate med, selv når man ikke ser hverandre så ofte! Resten av dagen brukte jeg til å gå mer i snøen, lage grønnsakssuppe og sånt man gjør hver dag når man har en liten en. Etter leggetid ordnet jeg meg luksusfika med grønn te, rå brownie og sjokolade (ja, begge deler). Også leste jeg bok, klappet på katten og tenkte at livet er fint på en helt vanlig onsdag.

7 Kommentarer på En helt vanlig onsdag

 1. Ingvild S
  22:06, 19 mar 2014

  Hurra for besteforeldre som synes det er stas å ha morgenstund med barnebarn!
  Utrolig hva et par ekstra (og sammenhengende) timer kan gjøre :D

  Svar
 2. Eline
  23:24, 19 mar 2014

  Var superkos å treffe deg igjen, Inefine:) orvar er så skjønn, artig liten krabat!:)

  Svar
 3. Maren
  09:22, 20 mar 2014

  Så veldig koselig å reise hjem til foreldre/besteforeldre. Nyt dagene begge to <3

  Svar
 4. Ingvildogmusikken
  11:28, 20 mar 2014

  Så herlig:) Det fortjener du! Ha fine Hamars- dager! Gleder meg til å møtes når du er tilbake:)

  Svar
 5. Isabel
  01:31, 21 mar 2014

  Høyrdest ut som ein veldig fin onsdag. Fint med kvardag, eigentleg :)

  Svar
 6. teoretiskaflickan
  12:00, 21 mar 2014

  So nice! Have a good time there!
  My parents-in-law are coming to us from Sweden in April, we see them 2-3 times a year and they are always happy to help us with our son :)

  Svar
 7. Bambie
  20:36, 21 mar 2014

  Det er jo superkoselig, høres ut som en ordentlig hyggellig dag :)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *