En bedre dag enn i går

i små og store gleder

0 Kommentarer på En bedre dag enn i går

 1. Kjersti
  10:28, 19 okt 2010

  på kaffebrenneriet selger de en müsli som jeg alltid vil kjøpe, men aldri har råd til. jeg ville sikkert spist opp hele på en gang.

  hvor lenge skal sånn müsli steke når man lager?

  så lenge du gjør noe, i stedet for å bare ligge og ha vondt eller være trist, så gjør du noe produktivt. samme hva det er (med mindre det er sånne fæle ting som man helst ikke skal gjøre da, men jeg tror kanskje ikke du gjør det.)husk det. <3

  Svar
  • koffeine
   11:17, 19 okt 2010

   Åja, den müslien ser så god ut. De har en på Godt Brød også. Mmm. Heldigvis er det veldig enkelt å lage selv! Det finnes en del oppskrifter på nettet, man kan f.eks søke etter «homemade granola». Min stekte i ca 20-30 minutter. Man må røre litt underveis, også la det avkjøle seg skikkelig før man har det i en boks. Nam!

   Og takk for fine ord.

   Svar
 2. Maryathome
  10:33, 19 okt 2010

  Jeg kjenner meg så godt igjen. Har litt mange sånne dager, inkludert i dag, men da jeg så linken din om müsli før idag tenkte jeg at i løpet av dagen skal jeg forsøke å komme meg til butikken for å handle inn til litt honninggyllen müsli, jeg også. Håper at denne tirsdagen kan gi deg noen gode glimt!

  Svar
  • koffeine
   11:23, 19 okt 2010

   Takk for fin kommentar! Hvis du orker, synes jeg absolutt du skal prøve å lage müsli. Det lukter så godt når man steker den, også får man mange gode frokoster. Håper tirsdagen din også kan gi noen lysglimt – gode tanker sendes din vei (:

   Svar
   • Maryathome
    20:38, 19 okt 2010

    Det lukter dermed honning i hele leiligheten etter at jeg sikkert har ristet en kilo müsli:) Takk for tipset! Kanskje blir det litt enklere å stå opp i morgen…

    Svar
 3. terese blå.
  13:58, 19 okt 2010

  mmm mmüsli
  jeg synes at du er så fin du, ine.
  (tirsdag er forresten favorittdagen min)

  Svar
  • koffeine
   18:27, 19 okt 2010

   Og jeg synes du er så fin, terese. Denne tirsdagen har blitt veldig fin. Jeg liker også tirsdager.

   Svar
 4. Sigurd
  18:59, 19 okt 2010

  Kult bilde!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *