Dette er sånn det er nå

i graviditet, mammaliv

30 Kommentarer på Dette er sånn det er nå

 1. Toril
  22:49, 19 mar 2013

  Slapp av og samle krefter, Ine! Jeg tenker på deg :-) Klem

  Svar
 2. Heksa blå i trastbygda.
  00:45, 20 mar 2013

  Godt mot og ta vare på deg selv og det lille underet

  Svar
 3. Ane
  07:06, 20 mar 2013

  Trist å høre, men godt du tar vare på deg selv. God bedring, sier jeg. :) Håper du får noen fine gleder framover!

  Svar
 4. Ingrid
  07:27, 20 mar 2013

  Ta pause med god, god samvittighet (:

  Svar
 5. Synnebollen
  08:27, 20 mar 2013

  Alle skjønner at sånt tar på! For noen omveltninger dere (alle tre, hihi) går gjennom! Jeg skulle så gjerne gitt deg mange kjempestore klemmer når jeg vet at du er sliten, men jeg får nøye meg med noen elektroniske klemmer inntil videre. I tillegg til mange gode tanker og masse beundring og kjærleik! (Og om tre måneder skal du få den største klemmen ever, lizm.) Ta den tiden du trenger, Ine. Jeg savner deg!

  Svar
 6. Karoline
  09:01, 20 mar 2013

  Fine, gode Ine min! Alle kan bli slitne av sånn. Håper du føler deg bedre snart <3

  Svar
 7. Anaruh
  09:11, 20 mar 2013

  Sender deg mange varme tanker – jeg skjønner så altfor godt hvordan du har det. God bedring, og så gleder jeg meg masse til du er tilbake på bloggen!

  Svar
 8. Ida Therese
  09:21, 20 mar 2013

  Håper det går bedre etterhvert! Gleder meg til du kommer tilbake, men du får ha masse god bedring og sånn i mellomtiden:)

  Svar
 9. Ida Sundae
  09:38, 20 mar 2013

  Sender deg mange gode tanker fra Paris! Stress og depresjon er så fryktelig vanskelig, og det er bra du tar alvorlig på symptomene. Kanskje like greit at du har hatt det før, så du vet hva du skal se etter. Alt for den lille i magen! Masse god bedring, og gleder meg til du kommer tilbake til bloggen.

  Svar
 10. Heidi
  09:53, 20 mar 2013

  Jeg forstår godt at det blir for mye med alt det i tillegg til graviditeten. Men kanskje er det fint at du i hvert fall vet hva som har gjort deg sliten og trist, for da kan du gjøre noe med det. Sånn er det med meg – det verste er de periodene når jeg ikke vet hvorfor jeg er trist.

  Svar
 11. Anette
  10:22, 20 mar 2013

  Fine Ine :)

  Svar
 12. tinekatrine
  12:22, 20 mar 2013

  Blir kanskje litt feil å si god bedring, så ønsker deg masse fine dager fremover i stedet :) Nå kommer snart våren, håper det hjelper! Vi har hatt en lang og fæl vinter i år.

  Svar
 13. colabfilm
  12:51, 20 mar 2013

  Bare ta det med ro og sett deg selv først nå! Tenk at det er to som deler energen din nå og da er det ikke så rart at du blir sliten! Håper det kommer mange gode dager framover nå og så gleder jeg meg til du er tilbake på bloggen! <3

  Svar
 14. colabfilm
  12:52, 20 mar 2013

  Dette er da Aslak sin WordPress ser jeg, men kommentaren er fra meg ;) Julie Marlen!

  Svar
 15. N. (@droemstikk)
  13:54, 20 mar 2013

  Det er lov å være sliten.
  Vi venter på deg her når du er klar for å komme tilbake.

  Snart vår.

  Svar
 16. Maren
  17:48, 20 mar 2013

  Ta godt vare på deg selv. Du er viktigst! Jeg gleder meg til å gi deg en stor klem på fredag.

  Svar
 17. Josefine
  18:37, 20 mar 2013

  Ta vare på deg selv så lenge, vi er her når du kommer tilbake :)

  Svar
 18. Marte
  22:28, 20 mar 2013

  Ikke rart at det kan bli litt mye for kroppen og hodet med det tempoet du har hatt i det siste! Den kjipe følelsen av å være redd og litt stressa for å plutselig være på vei inn i en depresjon igjen vet jeg alt om.. Stor forståelse der! Noen dager med avslapping og litt «rydding» i hodet gjør nok susen:) Ta var på deg selv og knøttet i magen, du er bare gravid en kort periode av livet.

  Svar
 19. S
  08:25, 21 mar 2013

  Så bra at du klarer å legge lista der du faktisk befinner deg! Stress og depresjon kan henge sammen, men jeg tror det er helt normalt å kjenne på negative tanker og følelser dersom man blir sliten. Og er man sliten så nytter det lite å mene at man burde tåle dette bedre… Tror derfor du gjør svært mye riktig når du lar deg selv hvile litt, er litt i aktivitet og prioriterer noen hyggelige gjøremål. Masse lykke til med å få kreftene tilbake!

  Svar
 20. Maria S.
  10:08, 21 mar 2013

  Hei, ta vare! Vil bare si en liten, viktig ting – jeg tror det skal svært mye til før en depresjon går utover fosteret, så det må du ikke bekymre deg over! Jeg var svært mye lei meg og nedfor under mitt svangerskap – men har fått verdens største solstråle av en sønn. Dette er selvsagt ikke vitenskap fra min side, men utfra det jeg har lest og hørt skal det svært stor påkjenninger til før babyen tar noe skade. Men selvsagt lurt å lytte til kroppen. Jeg tror dette går veldig bra! Maria.

  Svar
 21. gladeting
  15:01, 21 mar 2013

  Klokt valg! Det er viktig å lytte til sinn og skinn når man føler det slik. Det er store oppgaver framover og man skal nyte tiden og spare opp krefter til det som kommer. Stor klem fra Iben& meg

  Svar
 22. Magnhild Storbæk Røed
  19:52, 21 mar 2013

  hør på Maria! helt sant, men alle de andre har også rett. Ro ned, nå er det rugetid :)

  Svar
 23. Mari Hafsås
  21:33, 21 mar 2013

  Du fortjener en pause nå, du må bare nyte å ha et lite liv i magen! ^^

  Svar
 24. Ragnhild
  21:53, 21 mar 2013

  Så fint at du deler. Det er mange hormonar i sving når ein går gravid. Ingenting er som før, og alt skal bli annleis. Ein blir forvirra og rar og snål og deppa og ikkje heilt seg sjølv innimellom. Kjensler i alle retningar blir sterkare enn før. Og så er det alt ein må kjøpa inn og ordna … Det er heilt naturleg å ha det slik, om det er ei trøyst. Og babyen i magen har det garantert finfint sjølv om du har tunge dagar. Klem!

  Svar
 25. Serina S.
  18:05, 23 mar 2013

  Du fortjener en pause nå, håper du klarer å snu på stresset og klarer å nyte alt det fine som skjer rundt deg nå :- ) Lykke til med den lille i magen, flyttingen og ikke minst masteroppgaven din! Kjempeinteressant tema som jeg selv også skriver en oppgave om nå som 1. års lærerstudent :-) Gleder meg til du er tilbake med et smil om munnen!

  Svar
 26. Ingvild
  14:06, 26 mar 2013

  Ville bare si god påske til deg! Fyll den med positive opplevelser og gode mennesker.

  Svar
 27. Elin
  13:41, 27 mar 2013

  Eit påsketips: I det siste nummeret av interiørbladet Design får vi komme inn til fine Orla Kiely. Då tenkte eg på deg! Takk for fin blogg, lykke til vidare.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *