Dagen før dagen

i litteratur og kultur, små og store gleder

0 Kommentarer på Dagen før dagen

 1. Kjersti
  19:43, 27 jul 2010

  en dag skal jeg også til island!
  men ikke ennå.
  på mandag drar jeg til danmark, da, og så rundt omkring i europa. det blir fint.

  jeg har sjekka bloggen din hver dag jeg tenk. endelig kom du innom igjen.

  Svar
  • koffeine
   20:02, 27 jul 2010

   Det høres kjempefint ut med Danmark og Europa også. Det vil jeg gjøre en gang! Håper du får en kjempefin tur. (Og åh, så koselig at du har vært innom og titta etter livstegn på bloggen. Jeg skal blogge fra Reykjavik. Har planer om å finne en stamkafé med god kaffe og gratis internett.)

   Svar
 2. terese blå.
  23:15, 27 jul 2010

  jipi! :) mummi er hjerterundt.

  håper dere får det superfint og er glade og sånn.

  Svar
  • koffeine
   21:23, 28 jul 2010

   Takk, jeg tror vi får det veldig fint. Jeg håper dere også har det bra! Og er glade! Vi sees i august. :)

   Svar
 3. Mamma
  05:41, 28 jul 2010

  Hallo godjenta! Nå sitter du og Ståle på toget til Gardermoen. Jeg ønsker dere en fin tur til Island. Du og dere har mye å glede deg til. Island har så sterk natur og folk med kreativitet! Takk for besøket- og velkommen igjen! Hils Ståle og hele storslekta! Klem fra mamma

  Svar
  • koffeine
   21:26, 28 jul 2010

   Takk, fine mamma! Jeg liker meg her allerede. Takk for nå, vi sees igjen snart! Klem

   Svar
 4. Mammadamen
  07:08, 28 jul 2010

  Å:) Det høres ut som om du har en perfekt ferie! Jeg ble veldig glad av å lese innlegget ditt:)

  Du må ha super tur til Island. Gleder meg til å lese mer om den!

  Svar
  • koffeine
   21:28, 28 jul 2010

   Så fint! Det kommer oppdateringer underveis fra Island :) Håper du har fine sommerdager!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *