Cold Mailman, musikk og kjærlighet

i små og store gleder

I morgen skjer det noe veldig fint på Blå i Oslo. Da har nemlig Cold Mailman slippfest for den nye plata si Relax; the mountain will come to you. Jeg tror det blir en av årets fineste plater. De er et så fint band. Jeg har sett dem mange ganger før, og da har det vært litt sånn:

Første gangen visste jeg ikke helt om det var ok å holde Ståle i hånda sånn i offentlighet på Bokkaféen. Det eneste jeg husker fra selve konserten var at Thurston Moore ble nevnt i en av sangene, og at jeg syntes det var fint og at jeg likte navnet. Kald postmann, liksom. Men jeg var mest opptatt av å kikke på den ganske nye kjæresten min.

Andre gangen var jeg sikker på atdet var ok å holde i hånda til Ståle sånn i offentlighet. Da spilte Cold Mailman sammen med The Lionheart Brothers på Blå. Jeg var veldig forelska, hadde pizza i magen og hånda til kjæresten i min. Og ei god venninne å klemme på også. Det var fint lys og fin lyd, litt magisk stemning, nesten.

Tredje gangen var konsert på Revolver. Ståle og jeg sto i en døråpning, og det var høye menn foran meg, men vi hørte jo, og det var fint. Og jeg var fortsatt like forelska.

Fjerde gangen var åsitte ved siden av ei ny venninne utenfor Internasjonalen på Musikkfest Oslo, høre Pull yourself together and fall in love with me, og tenke at det er en av verdens fineste sanger. Og vente litt på Dunderhonning som også skulle spille. (Og fortsatt være forelska i den samme gutten.)

Jeg gleder meg til å få et nytt Cold Mailman-minne i morgen. På Blå altså, klokka 21.30.

0 Kommentarer på Cold Mailman, musikk og kjærlighet

 1. tore
  08:29, 01 okt 2010

  åh… jeg vil også. (er i køben)

  Svar
  • koffeine
   12:06, 01 okt 2010

   København må jo være kjempefint nå, da. Men skjønner du gjerne skulle vært med, og det hadde vært koselig om du og AJ også kunne bli med på før-konsert-pizza. :)

   Svar
 2. Ragnhild
  19:17, 01 okt 2010

  Elsk! Eg søkte opp gruppa på YouTube, og det va utruleg fin musikk, og eg vart sånn fin inni meg når eg høyrde på.
  Takk!

  Svar
  • koffeine
   22:11, 01 okt 2010

   Jeg vet, man blir sånn fin inni seg. Det er det jeg liker aller best med dem. <3

   Svar
 3. Lillan
  15:31, 04 okt 2010

  Enkelte bloggar er berre så utrulig fine å lese. Din er ein av dei <3 Eg er glad eg fann fram hit. Håpar du har ein fin dag.

  Svar
  • koffeine
   08:11, 05 okt 2010

   Hei Lillian! Tusen takk, så koselig å høre. Håper du finner veien tilbake. Og håper tirsdagen din blir fin (:

   Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *