Bursdagsuka

i hverdagen, interiør, små og store gleder

Processed with VSCO with f2 preset
På torsdag denne uka hadde jeg bursdag. 29 år ble jeg! Ståle vartet meg opp på morgenen med sjokoladecroissanter, ekstra god kaffe og fine gaver. Orvar hadde tegnet kort til meg, og valgt ut en Mummikopp han syntes jeg skulle få. En med Mummipappa i båt. Han var så fin og stolt da han gav med gaven sin. Resten av bursdagen tilbrakte jeg på universitetet og jobb, men jeg rakk å dra innom Liebling for å spise lunsj. Og etter jobb spiste Ståle og jeg pizza på Villa Paradiso. En veldig fin bursdag.

Processed with VSCO with f2 preset
Vi har fått hengt opp litt mer på veggene på soverommet vårt. Orvars krok har blitt komplett med bildehylle fra Ikea og en poster fra Fine Little Day. Til høyre på bildehylla er det et bilde av Orvar da han var kanskje tre dager gammel. Han er like liten som kosekaninen sin der. Så innmari rart.

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset
En ettermiddag møtte Orvar og jeg Ståle på Majorstua da han var ferdig på jobb. Først gikk vi på kafé, så gikk vi til Slottsparken. Det var så vakkert der nå! Og for treåringen vår tror jeg ikke det finnes noe finere enn å stå på ei bru med pappa og kaste blader ned i vannet.

Processed with VSCO with f2 preset
Orvar og jeg startet helga med frokost i sofaen. Grovbrød med Innherredost (min favorittbrunost), tåkete eplejus også kaffe til meg, så klart. Orvar får se på NRK Super mens jeg leser avis. Fin ordning.

Processed with VSCO with f2 preset
Jeg har fått strikket litt! Denne jakka ble jeg ferdig med på lørdag, og nå ligger den til tørk etter at jeg har skylt den opp. Tenker den skal få noen fine perlemorknapper.

Processed with VSCO with f2 preset
På lørdag fikk vi også hengt opp dette fine trykket på veggen. Det var en av bursdagsgavene mine fra Ståle. Fikk Marimekkoputa med prikker også ↑ Jeg elsker fargene! Vi skal henge opp noen flere bilder her, må bare rote dem frem fra boden. Men synes det allerede har blitt ganske fint!

I dag er det søndag, og vi skal ta det med ro. Orvar har hatt feber litt av og på denne uka, og jeg er ganske sliten. Nå er det jo under en måned igjen til termin – det går så fort. Fra kjøkkenet hører jeg lyden av at Ståle lager kaffe. Jeg tror det blir en fin søndag.

13 Kommentarer på Bursdagsuka

 1. Kristin
  10:27, 28 aug 2016

  utruleg fine gåver, utruleg fint barnerom. utruleg fint innlegg. <3<3<3 gratulerer så mykje, fine du!

  Svar
 2. Hanne
  10:42, 28 aug 2016

  Gratulerer så mye med dagen som var! Perfekt feiring, spør du meg. Og det trykket; nydelig!!

  Svar
 3. Ida
  10:56, 28 aug 2016

  Gratulerer så mye med dagen som var, Ine! <3 Du skriver alltid så fint, får alltid en god følelse når jeg stikker innom bloggen din. Håper dere får en fin søndag, og at Orvar blir feberfri!

  Svar
  • Ine
   12:18, 28 aug 2016

   Tusen takk, Ida! God søndag til deg også!

   Svar
 4. L
  11:15, 28 aug 2016

  Gratulerer så mye med dagen! Så fine gaver og så fin feiring :) Du er så flink til å gjøre litt mer ut av både hverdag og fest; en stor inspirasjon i en travel hverdag :)

  Det trykket har jeg sett etter flere steder, vet du hvor det er kjøpt? Utrolig fint!

  Svar
 5. marire
  11:33, 28 aug 2016

  God søndag, og gratulerer med dagen som var! <3

  Svar
 6. Josefine
  17:57, 28 aug 2016

  God søndag til deg, Ine! Veldig fint innlegg! :)

  Svar
 7. Malin
  08:14, 29 aug 2016

  Grattis i efterskott kära Ine! Du verkar ha haft en fantastisk vecka. Så fint att få följa med lite i livet ditt <3

  Svar
  • Ine
   09:54, 31 aug 2016

   Tusen takk, Malin! <3

   Svar
 8. Vicky
  07:16, 30 aug 2016

  å, fina du!! <3 ser ut som en underbar födelsedag. ÄLSKAR bilden på orvar och ståle i parken! saknar oslo också, massa kramar <33

  Svar
  • Ine
   09:54, 31 aug 2016

   Jeg liker det også veldig godt! Det var så fint i Slottsparken nå. Håper du har det bra i SF, og at du kommer til Oslo igjen om ikke aaalt for lenge <3

   Svar
 9. G
  12:05, 30 aug 2016

  Så fin stemning på bildene dine – gratulerer med overstått!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *