Bryllup: Festen

i bryllup, små og store gleder

The reception.
{Velkomstvin}

The reception.
The reception.
{Klappet og klart}

The reception.
{Vegetarisk buffet}

The reception.
{Rare norske bryllupsskikker}

The reception.
{Kake}

The reception.
The reception.
{Cold Mailman}

The reception.
The reception.
{Valverde}

The reception.

Vi hadde bryllupsfesten vår på Bøndsen i Løten. Vi så på et par andre lokaler først, men da vi fikk se Bøndsen visste vi med én gang at vi ville feire bryllup der. Det er et fint, gammelt lokale med mye historie. Huset skulle egentlig rives for noen år tilbake, men ble reddet av lokale ildsjeler. Huset har blitt restaurert etter alle kunstens regler, og det har blitt så fint! Selve festen hadde vi i en stor sal i andre etasje. Der er det god plass og store vinduer. Vi syntes lokalet var så fint at det ikke trengte så mye dekorasjoner, så vi holdt det veldig enkelt. Jeg fikk hjelp av gode venner til å lage hvite girlandere av paper doilies, pomponger til å henge i taket, dekorerte syltetøysglass, et kart over bordene og enkle bordkort. Bordene var ellers pyntet med peoner og nelliker, dem bestilte vi på en lokal blomsterbutikk. Mange var i sving dagen før bryllupet for å få alt ferdig. Veldig koselig at så mange ville hjelpe til!

Vi valgte å ha en vegetarisk buffet til middag. Det var en selvfølge for oss å ha vegetarmat i bryllupet, og vi tenkte at en buffet der folk kunne velge selv hva de ville spise var en god løsning. For mange var det sikkert uvant mat, men jeg tror alle fant noe de likte, og at mange syntes at det var fint med en litt annerledes bryllupsmiddag.

Under middagen var det masse fine taler, mange store smil, kyssing oppe på stoler og under bordet og veldig god stemning. Og da Ståle og jeg hadde holdt talene våre til hverandre, klarte vi endelig å spise litt ordentlig også. Begge var veldig nervøse for å holde tale, men vi er veldig glad for at vi valgte å gjøre det. Det var så fint.

Etter middag var det konserter, kaffe og kaker, dansing og prating rundt bordene. Vi var så heldige å få Cold Mailman og Valverde til å spille hver sin minikonsert for oss. Utrolig fint! Ståle og jeg danset vår første dans til Neil Youngs Harvest Moon, som er en av våre favorittsanger (det dukket forresten opp flere fine Neil Young-referanser i folks taler, veldig rørende og morsomt!). Utover kvelden og natta ble det dansing til alt fra The Beach Boys og Billie Holiday til Macarena, som noen hadde lurt inn på spillelista. Vi hadde en så morsom, romantisk og fin fest, og vi ville helst at den aldri skulle ta slutt. Alt var som det skulle, med andre ord.

Foto: Ina Inglingstad

0 Kommentarer på Bryllup: Festen

 1. Maren
  19:33, 17 okt 2012

  Nydelig. Perfekt. Tårer i øynene.

  Svar
 2. Josefine
  20:06, 17 okt 2012

  Jeg ante ikke at Bøndsen kunne bli så fin. Det er et fantastisk lokale og det blir brukt mye! Jeg syns det er skikkelig koselig at dere gifta dere på Hamar og hadde festen i Løten. Må bare si at ryggen på kjolen din var helt fantastisk, nydelig detaljer på knappene!

  Svar
 3. anette
  20:28, 17 okt 2012

  Jeg rett og slett digger hvor særpreg dere hadde på bryllupet deres. Det er så vakkert når folk rett og slett legger hele sin sjel i bryllups planleggingen og ikke bare er opptatt av tradisjoner og skikker:) Vegetrabuffeen så kjempe god ut:)

  Svar
 4. Synnebollen
  20:38, 17 okt 2012

  Bryllupsfesten deres var helt, helt herlig!

  Svar
 5. sofieda
  20:58, 17 okt 2012

  Å, så fin kjolerygg!

  Svar
 6. Ane
  21:27, 17 okt 2012

  Så nydelige bilder! Det ser ut som en sånn herlig god-stemning-kveld der alle vil hverandre vel – uten at jeg kan sette fingeren på akkurat hvorfor jeg tenker det. Sikkert fordi jeg tenker at de er slik du er, hihi. Og så flott med vegetarbuffet, herlig mulighet til å vise fram at det finnes mye godt uten kjøtt også. :)

  Svar
 7. melkesjokoleine
  22:53, 17 okt 2012

  Kjempefint! Å, drømmer meg vekk. Nydelig rygg på kjolen, hvor kjøpte du kjolen? (jeg lurer av pur nysgjerrighet, min er kjøpt og hos skredder…)

  Svar
  • koffeine
   23:26, 17 okt 2012

   Den er fra Cecilie Melli. Følte meg veldig fin i den! Lykke til med forberedelser framover. Det er så koselig!

   Svar
 8. Anne Line
  10:46, 18 okt 2012

  Det kiler i magen når jeg tenker på bryllupet deres – det var så fint! <3

  Svar
 9. Karoline
  09:19, 20 okt 2012

  Stemningen skinner gjennom bildene, akkurat slik jeg husker det! Kjempeflink fotograf. Det nederste bildet er bare.. Ja. Perfekt.

  Svar
 10. Keros
  15:43, 24 okt 2012

  Herregud, du er så nydelig Ine! Vakre, vakre bilder, så ut som dere hadde en perfekt dag:)

  Svar
 11. Johanne
  22:57, 05 des 2012

  Hei, lurer på den vegetarbuffen, hvor bestilte dere den hen?? Veggis som skal gifte meg med en kjøtteter ;) Tusen takk for tilbakemelding ;)

  Svar
  • koffeine
   12:53, 06 des 2012

   Hei! To glade kokker lagde maten i bryllypet vårt, nettsiden deres er her: http://www.togladekokker.no/

   Lykke til med planlegging av bryllup! Hadde vært morsomt å høre hva slags mat dere bestemmer dere for!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *