Bryllup: Brudeparet på kaka

i bryllup, små og store gleder

The reception.
Vi lagde kakepynt-brudeparet vårt selv. Vi fant to søte ekorn i tre på Riktige leker. Den ene fikk flosshatt og ble brudgom, den andre fikk bittesmå øyevipper, sløyfe og slør og ble brud. Jeg synes selv de ble ganske så søte!

En annen idé til brudepar er figurer av Mummimamma og Mummipappa, Lady og Landstrykeren, Skjønnheten og Udyret, Donald og Dolly eller noen andre figurer man liker. Vi vurderte også å bestille brudepar i papir som ligna på oss på Etsy. Eller man stjele ideen og tegne brudeparet selv!

0 Kommentarer på Bryllup: Brudeparet på kaka

 1. tinekatrine
  12:27, 10 jan 2013

  Så gøy, for bare et minutt siden var jo på en helt annen side og så et bilde av en brudekake hvor de hadde et revepar på toppen! Veldig fine ekorn, er ikke så glad i de plastikkmenneskene selv.

  Svar
 2. Åshild
  14:01, 10 jan 2013

  Så søte!!
  Vi hadde mamma og pappas grelle brudepar fra 1974 på kaka :) litt stas det og.
  Noen venner av oss hadde to playmobilfigurer. Morsomt!

  Svar
 3. Støvkorn
  13:52, 11 jan 2013

  Snublet over bloggen din via Bloglovin, veldig yndig blogg :)
  Mulig du kjenner ei som heter Thale fra jobben din? Sammentreff i så fall :)

  Svar
  • koffeine
   01:21, 12 jan 2013

   Så hyggelig at du synes det! Jeg kjenner Thale, ja (:

   Svar
 4. Maria
  22:01, 14 jan 2013

  Kjære tid, så søte de var! Du er en kreativ sjel, Ine, men det vet jeg jo i grunn:) Du: gratulerer med alt som skjer om dagen: voksende mage, kanskje også voksende antall pappesker og voksende spenning over å skulle fortsette et annet sted. Bøler er et koselig sted. Jeg vet at jeg uansett ser fram til å følge deg her inne i dagene som ligger foran. Gode tanker din vei

  Svar
 5. notisboka
  15:22, 15 jan 2013

  For ein god idè og gratulerer med baby!! Skriv gjerne litt om masterstudiene framover. Eg er litt i tenkeboksen om dagen om eg skulle ha heve meg på ein master til hausten eller neste vinter og er veldig nysjerrig på korleis det er.

  Helsing Inga/Notisboka (tidlegare Villanelle)

  Svar
  • koffeine
   11:10, 16 jan 2013

   Tusen takk! Skal se om jeg får skrevet litt om masteren når jeg kommer litt mer i gang. Så hyggelig med ny blogg, forresten! Lurte litt på hvor det ble av deg. (:

   Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *