Årets siste kveld

i små og store gleder

0 Kommentarer på Årets siste kveld

 1. Maren
  19:47, 01 jan 2011

  Dette så koselig ut! Også så fin du var med krøller. Min var også bra; tre vennefamilier av mamma og pappa som møtes, med barn og barns kjærester, så vi var 14 stykker som koste oss.
  Og hver dag i helga jobber jeg fra åtte, så jeg er en smule trøtt. Men det kan tas igjen :) Jeg ser fram til et nytt år!

  Svar
 2. Toril
  20:14, 01 jan 2011

  Tror du hadde en kjempefin nyttårsaften. Jeg var sammen med gode venner og hadde en kjempefin kveld. :-) La meg sånn rundt halv 4 og merker i dag at det skal bli en stund til neste gang. Ønsker deg et riktig godt nytt år Ine! Gleder meg til å følge deg videre i 2011. klem

  Svar
  • koffeine
   12:58, 02 jan 2011

   Så fint at du hadde en god kveld. Vi la oss halv fem, og det blir nok også en stund til neste gang! Et riktig godt nytt år til deg også, Toril! Stor klem.

   Svar
 3. Synne
  20:21, 01 jan 2011

  Så koselig! Så fin du var, og så fin Tine var, og som jeg elsker Skjønnheten og Udyret! Håper vi sees til middag i morgen, Inemor!

  Svar
  • koffeine
   12:56, 02 jan 2011

   Ja, den er fantastisk fin. Disney Channel, altså! Vi sees til middag, vet du. Gleder meg!

   Svar
 4. Maryathome
  20:54, 01 jan 2011

  Fiiine, fine krøller og sko!Jeg har også sett Det gylne kompasset i kveld. Er glad i filmer som løfter drømmene og lengselen!Gleder meg til å følge deg i det nye året!

  Svar
  • koffeine
   13:00, 02 jan 2011

   Å, takk! Det var en herlig film å se på årets første dag. Men bøkene er mye finere – anbefales! Koselig at du følger med, gleder meg til å følge deg også!

   Svar
 5. kjersti
  21:19, 01 jan 2011

  åh, du er så vakker! jeg må stirre litt. og kjærester som sover sammen er noe av det fineste jeg vet.

  Svar
 6. Ingvild
  14:29, 02 jan 2011

  Godt nytt år:) Så koselig det så ut!Dere er så søte som sovner på sofaen:)Hihihi.Jeg krølla hele håret mitt med Noras fantastiske 70-talls krølltang som hun visst har kjøpt for 5 kr på et loppemarked:)Det ble litt av ei høysåte!Volum herfra til månen!hihi.Jeg var på Det norske teateret og så musikalen «Next to normal» som anbefales på det sterkeste:) Det er gøy å se at nivået på musikkteater i landet har blitt skyhøyt!For et stykke!Klem

  Svar
 7. Carina
  20:45, 02 jan 2011

  Så ut som en kjempekoselig kveld! :) Så søte som sovnet!

  Selv spiste jeg middag med venner og klarte å ende opp hjemme allerede klokken to. Så, en relativt rolig nyttårskveld på meg :)

  Svar
 8. Siv Annette
  14:09, 04 jan 2011

  Det så virkelig ut som en perfekt feiring! :) Du er så flink til å skrive, og jeg er så glad for at du blogger, så kan vi i Trondheim følge med på livet til dere i Oslo :) Godt nytt år til dere alle sammen!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *