Årets første dag

i små og store gleder

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har vi en rolig dag hjemme. Sola har tittet inn gjennom gardinene på stua. Ståle og Orvar har vært ute en tur for å leke. Jeg har småryddet litt når Ylva har sovet blundene sine. Hørt på musikk. Vi lar jula vare noen dager til – med goro til kaffen, vårt bittelille juletre, stjerne i vinduet og kongerøkelse. Jeg har ikke hastverk med å få det ut. Jeg strikke videre på en genser jeg begynte på i fjor vinter, som jeg tror blir veldig fin. Alpakka på tynne pinner tar tid, men nå er det første ermet nesten ferdig. Orvar har danset masse til Beatles. Ticket to ride og Come together er favorittene. (Orvar kaller forresten Come together for shoo!) Vi har dessert fra i går i kjøleskapet, og 20 minutter igjen av Sabrina som vi skal se i kveld. En riktig fin start på det nye året! Og det håper jeg dere har også.

1 Kommentar på Årets første dag

  1. June
    15:51, 01 jan 2017

    Så herlig! Godt nyttår <3

    Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *